Grid star
eveniment

DEMITEREA MINISTRULUI FINANTELOR AR PUTEA AFECTA PLANUL DE RELANSARE AL ROMANIEI – Avertismentul europarlamentarului

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu (foto) trage un semnal de alarma si spune ca demiterea ministrului de Finante Alexandru Nazare de catre premierul Citu risca sa conduca la noi intarzieri privind implementarea  Planului National de Redresare si Rezilienta (PNRR).
Negrescu arata intr-o postare pe facebook ca ministerul Finantelor este o institutie cheie pentru finalizarea PNRR si realizarea procedurilor financiare legate de plan.
Europarlamentarul mai arata ca Cipru si Croatia sunt ultimele state care au planul aprobat de Comisia Europeana, demonstrand faptul ca si pe parcursul verii, daca muncesti, poti avea planul evaluat si acceptat:

“Doar la noi, guvernantii sunt prea obositi”.

Iata postarea lui Victor Negrescu:

"Cipru si Croatia sunt ultimele state care au planul aprobat de Comisia Europeana demonstrand faptul ca si pe parcursul verii, daca muncesti, poti avea planul evaluat si acceptat. Doar la noi, guvernantii sunt prea obositi.
Aprobarea celor doua planuri demonteaza minciuna lansata de PNL-USR, conform careia planul Ciprului si cel al Croatiei, la fel ca si al Romaniei, vor fi aprobate in septembrie. Asta dovedeste ca actualii guvernanti nu inteleg nimic.
Adevarul este ca #Romania a cerut prelungirea perioadei de analiza pentru PNRR deoarece actualul guvern nu a fost capabil sa furnizeze raspunsuri adecvate la criticile Comisiei Europene.
Mai grav este ca Ministerul Finantelor era o institutie cheie pentru finalizarea #PNRR si realizarea procedurilor financiare legate de plan. Schimbarea ministrului risca sa conduca la noi intarzieri privind implementarea PNRR.
PS: Si al Sloveniei a fost aprobat desi pe tabelul USR scrie altceva”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani