Grid star
eveniment

MINUNEA DANSULUI SPANIOL, LA BUCURESTI – Spectacol de zile mari la Sala Palatului

Pe 26 mai, ora 19:30, la Sala Palatului, cel mai bun dansator de Flamenco din lume, Eduardo Guerrero, supranumit regele Flamenco-ului modern, vine in fata publicului romanesc alaturi de compania sa, cu un spectacol de gala.

In plina explozie creatoare, cu energia devoratoare a vedetei aflate pe culmea carierei, dupa Londra, Düsseldorf, Miami, Dubai – unde a reprezentat Spania la Expozitia Mondiala –, New York si multe alte orase mari ale lumii, Razboinicul Eduardo vine sa danseze la Bucuresti, pana dincolo de orice limita, pana la miezul incandescent al vietii, pentru Pace.
Fabulos!  Este cel mai potrivit cuvant care l-ar putea defini pe Eduardo Geuerrero. Cine il vede dansand, cine ii simte vibratia, cine intra in campul lui magnetic, cine intelege structura coregrafiei lui va capitula in fata evidentei si va exclama cu toata fiinta: "Asa ceva nu exista, e' fabulos”. Despre el, revista Flamenco Divino scrie ca "nu isi fixeaza limite, pentru ca nu are nevoie de ele. El danseaza imposibilul".

Echipa de prim rang

La Sala Palatului, veti simti la Eduardo Gurrero acel pretios “duende”, acel talent special de a transmite emotii salbatice, care iti taie respiratia. Compania Eduardo Guerrero vine, impreuna cu vedeta care ii da si numele, cu doi chitaristi de exceptie, doi solisti vocali extraordinari si o dansatoare celebra deja in Europa, pentru spectacolele personale: Maria Moreno. Echipa tehnica este de prim rang, iar artistii si tehnicienii se armonizeaza spectaculos sub bagheta regizoarei – si manager totodata – de mare succes la randul ei: Clara Castro.
Bucuresti, 26 mai 2022, la Sala Palatului, ora 19:30. Biletele se pot cumpara pe salapalatului.ro; eventim.ro; vivabilet.ro; entertix.ro si iabilet.ro.

https://www.youtube.com/watch?v=IPnim8GyKvs

https://www.youtube.com/watch?v=oWd3uZUbteU

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani