Grid star
antreprenoriat

BATALIA PE RESURSE – Sorin Ovidiu Vintu da solutia: ”Prin agricultura Romania se poate salva. Industrializarea agriculturii ne va ajuta sa castigam foarte multi bani”

Conducatorii Romaniei nu sunt in stare sa fructifice uriasul atu al tarii: resursele naturale. Iar situatia este cu atat mai grava, cu cat intreaga lume se afla in lupta pentru resurse.

Semnalul de alarma a fost tras marti, 7 iulie 2020, de catre omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu (foto), care a condamnat lipsa viziunii pe termen lung a politicienilor din Romania.

Cea mai importanta resursa a Romaniei este pamantul, atrage atentia Vintu, adaugand ca tocmai de aceea principala masura economica pe care trebuie s-o ia clasa politica este incurajarea agriculturii – mai precis, industrializarea domeniului.

In momentul in care nu mai ai resurse, se ajunge la somaj, la instabilitate sociala si la acte violente, avertizeaza Vintu.

Iata declaratiile lui Sorin Ovidiu Vintu (vezi video):

La ora actuala pe planeta se desfasoara un razboi infiorator intre marile state. Ce anume cauzeaza acest razboi? Resursele. Pana in urma cu 10-15 ani Statele Unite ale Americii (SUA), de unele singure consumau o treime din resursele planetei. Azi, lucrurile s-au schimbat. Au intrat puternic chinezii, au intrat puternic indienii si este o lupta pe viata si pe moarte din partea nemtilor.

Ce inseamna accesul la resurse? Tarile puternic industrializate au nevoie de resurse pentru a-si putea mentine fabricile si uzinele in functiune. In momentul in care nu mai au resurse, nu mai au ce prelucra in respectivele fabrici si uzine. Si atunci, cu ce ne pomenim? Cu somaj – fabricile se inchid, uzinele se inchid, somajul creste, instabilitatea sociala creste. Deci, iata cat de importante sunt resursele. Resurse pe care Romania le are din belsug. Culmea este ca Romania are resurse, dar nu mai are industrie. S-a terminat. Au terminat-o politicienii in cei 30 de ani. A ne reface potentialul industrial este imposibil – nu mai avem resurse financiare, nu mai avem specialisti, nu mai avem nimic. Si atunci va trebui sa folosim singura resursa pe care Romania o are din belsug, si anume: pamantul. Agricultura -, dar nu ea in sine, ci industrializarea agriculturii!

Agricultura ne va da resursele necesare pentru a o industrializa si a castiga o gramada de bani.

Este important sa ai o tara, dar si mai important este sa ai o tara care sa produca si care sa iti ofere un loc de munca”.

https://www.facebook.com/SorinOvidiuVintu/videos/307176720646409/?v=307176720646409

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani