Grid star
banci

BCR LEASING SE DIGITALIZEAZA – Semnatura electronica

BCR Leasing IFN se digitalizeaza tot mai mult, prin introducerea semnaturii electronice. Concret, clientii bancii vor avea un nou avantaj, ce le va usura si eficientiza munca, in acelasi timp: vor semna electronic contractele de finantare.

Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing IFN, a declarat:

“Contextul actual ne reconfirma ca trebuie sa adaptam permanent modelul nostru de business nevoilor prezente si viitoare ale clientilor. Utilizarea tehnologiei este o conditie de baza pentru eficientizarea proceselor si pentru a raspunde provocarilor unui mediu putin predictibil. In plus, ne preocupa evolutia starii pandemice, sanatatea, siguranta colegilor si a partenerilor nostri. De aceea, consideram ca introducerea semnaturii electronice ne va ajuta sa-i protejam mai bine. In plus, vom inlesni accesul la utilizarea limitelor de leasing aprobate si vom asigura o securitate sporita documentelor. Ne concentram eforturile pentru a sustine mediul antreprenorial si vom fi aproape de acesta, doar la un click distanta.”

Iata comunicatul BCR Leasing:

"Pentru BCR Leasing, digitalizarea este un obiectiv prioritar, iar compania face inca un pas in aceasta directie si ofera clientilor sai posibilitatea de a semna electronic contractele de finantare.

'Contextul actual ne reconfirma ca trebuie sa adaptam permanent modelul nostru de business nevoilor prezente si viitoare ale clientilor. Utilizarea tehnologiei este o conditie de baza pentru eficientizarea proceselor si pentru a raspunde provocarilor unui mediu putin predictibil. In plus, ne preocupa evolutia starii pandemice, sanatatea, siguranta colegilor si a partenerilor nostri. De aceea, consideram ca introducerea semnaturii electronice ne va ajuta sa-i protejam mai bine. In plus, vom inlesni accesul la utilizarea limitelor de leasing aprobate si vom asigura o securitate sporita documentelor. Ne concentram eforturile pentru a sustine mediul antreprenorial si vom fi aproape de acesta, doar la un click distanta', a declarat Vlad Vitcu, CEO al BCR Leasing IFN., CEO al BCR Leasing IFN.

BCR LEASING IFNeste prezenta pe piata romaneasca a leasingului din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a grupului financiar central -european ERSTE Group. Compania ofera o gama completa de servicii de leasing financiar si credit pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) si echipamente (masini agricole, echipamente medicale, software si echipamente IT, etc.)".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani