Grid star
interviuri

BUCURESTENII AU FOST MINTITI GRAV – A fost demascata una dintre cele mai mari manipulari (Video)

Iata cum au fost manipulati bucurestenii! Primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu demonteaza intr-un interviu acordat Lumea Banilor una dintre cele mai mari minciuni servite locuitorilor Capitalei. Este vorba despre problema poluarii.

Asa cum bine se stie, una dintre temele aduse in discutie de reprezentantii PNL si USR pentru a fi folosita politic impotriva primarilor PSD s-a referit la un asa-zis nivel ingrijorator de mare al poluarii in Capitala. O situatie pentru care pe diverse canale s-a incercat culpabilizarea edililor PSD din Bucuresti. Problema este ca pentru zilele in care poluarea a inregistrat un nivel mai ridicat de vina este chiar Ministerul Economiei, condus de liberalul Virgil Popescu (foto). Adica o institutie manageriata chiar de catre un reprezentant al taberei care acuza ca responsabili pentru poluare ar fi primarii PSD.

Descoperirea a fost facuta de edilul Sectorului 6 Gabriel Mutu, acesta explicand in interviul acordat Lumea Banilor ca gradul mare de poluare inregistrat timp de cateva zile, in urma cu aproximativ patru luni, a fost cauzat de CET-urile aflate in subordinea Ministerului Economiei. CET-uri care au ars pacura, motiv pentru care poluarea a crescut.

Prezentam dezvaluirile primarului Sectorului 6 Gabriel Mutu privind manipularea bucurestenilor, interviul integral acordat Lumea Banilor fiind atasat la finalul articolului:

“Vad ca foarte multi domni care isi doresc fotoliul de primar se lanseaza extrem de interesante pe care as vrea sa le demontez: calitatea aerului in Bucuresti. Acum patru luni cand a fost o problema mare la nivelul Bucurestiului, mai ales in Sectorul 6, cu o depasire extrem de mare a coeficientului de calitate a aerului, toata lumea din zona ONG-urilor si a acestor partide care vin din zona respectiva au aruncat spre primarii ca, vezi Doamne, noi nu facem nimic din punctul asta de vedere. Asta in contextul in care eu am construit peste 300.000 mp de spatii verzi, ca sa intelegeti ce am facut din punct de vedere al calitatii aerului. Si au aruncat catre primarii, 'voi sunteti de vina ca s-a ajuns la poluarea asta'.

In momentul respectiv am inceput sa analizez cu atentie informatiile care veneau in spatiul public, si de unde veneau ele. Am inceput sa colectez informatiile exact de unde colectau si dansii. Ce am constatat eu este ca informatiile erau corecte pana la un punct in care, din intentie clara ca sa arunce catre primarii din Bucuresti, rupeau si deformau informatia, si o dadeau in presa denaturat. Unde este acest punct? Legatura dintre Guvernul Romaniei si calitatea aerului din Bucuresti, stiti care este? Ministerul Economiei, care detine CET-urile din Bucuresti, CET Grozavesti si CET Vest in Sectorul 6. Eu am aratat ca in noptile respective in care indicele de calitate a aerului era depasit in sector cele doua CET-uri arsesera pacura. In momentul in care am inceput sa arat realitatea si CET-urile nu au mai folosit combustibilul lichid, ce credeti ca s-a intamplat in Sectorul 6? S-a curatat aerul. Indicele de calitate s-a dus pe verde. A fost o campanie de manipulare extrem de agresiva, mizerabila care se facea la adresa primarilor, in contextul in care vinovatul era chiar in curtea lor. Deci astazi Sectorul 6 se afla ca si indice de calitate a aerului pe verde. Am vrut sa fac aceasta mentiune pentru ca vad candidati care se lanseaza in teme de acest gen, arata cu degetul pe acest subiect in contextul in care habar nu au cu ce se mananca”.

https://www.youtube.com/watch?v=9uNaIRx8VEw

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani