Grid star
eveniment

BUCURESTENII, TINUTI IN FRIG – Nicusor Dan vine cu explicatii. Cand vine caldura

Apartamentele a mii de bucuresteni s-au transformat in congelatoare din cauza unei noi avarii. Iar primarul Nicusor Dan vine cu explicatii.

Pe vremuri care pareau demult apuse, bucurestenii erau sfatuiti sa mai puna o haina pe ei ca sa se incalzeasca, avand in vedere ca apa calda si caldura lipseau cu desavarsire.

Iata insa ca acele vremuri par sa revina, si asta pentru ca incalzirea locuintelor din Capitala este mai deficitara pe zi ce trece.

Astfel, mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas luni, 18 ianuarie 2021 fara caldura si apa calda din cauza unor avarii, iar primarul Dreptei unite Nicusor Dan a venit cu explicatii.

Primarul Capitalei a declarat ca exista doua avarii minore pe reteaua secundara care vor fi remediate pana azi in cursul dupa-amiezii, dar ca in multe locuri furnizarea se face sub parametrii normali.

Nicusor Dan le-a explicat bucurestenilor ca “a fost o decizie care s-a luat de teama sa nu se intample si alte avarii”.

Iata declaratiile facute de Nicusor Dan:

"In acest moment exista doua avarii minore pe reteaua secundara care vor fi remediate pana azi in cursul dupa-amiezii. Insa exista multe locuri in Capitala care au furnizarea sub parametri.

A fost o decizie care s-a luat. Exista doua alternative: fie se merge sub parametri, fie se forta reteaua pentru o temperatura mai mare, cu riscul ca ea sa crape. S-a luat decizia sa nu se forteze reteaua".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani