Grid star
eveniment

CAPITALA ARE TRAMVAIE, DAR NU LE POATE FOLOSI – Ex-viceprimarul Bucurestiului: "Nicusor Dan a platit banii pe 40 de tramvaie, nu va putea folosi decat trei”

Situatie de banc in Bucuresti! Capitala dispune de cele 40 de tramvaie a caror achizitie a fost votata in mandatului fostului primar, insa nu va putea folosi decat trei dintre acestea. Iar aceasta pentru ca "tramvaiele achizitionate nu functioneaza pe linii ingropate, ci pe linii de suprafata”, or pentru a putea functiona este necesara schimbarea liniilor de tramvai din toata capitala.


Dezvaluirea a fost facuta de fostul viceprimar al Capitalei, avocatul Aurelian Badulescu, in prezent consilier general in CGMB si lider al consilierilor PSD din Primarie, in cadrul emisiunii Lumea Infrastructurii de la Etno Tv, prezentata de jurnalistii Dana Chera si Razvan Savaliuc.

Care este situatia tramvaielor achizitionate, cititi in continuare:

"Nicusor Dan a semnat si platit celor de la Asta Vagoane toti banii pe 40 de tramvaie si nu va putea folosi decat trei, pe linia lui 41. Lumea nu intelege ce e cu tramvaiele astea, este proiectul nostru, Consiliul General l-a votat. Ce face acum face pe ce am inceput noi.
I-am spus sa nu semeneze sa ia toate tramvaiele, ci sa le ia cum am programat noi, sa poti sa vii inainte sa schimbi linia. Tramvaiele achizitionate nu functioneaza pe linii ingropate, ci pe linii de suprafata, calea de rularea arata ca la tren.
Trebuie refacute toate liniile. Astea sunt tramvaie care au fost proiectate pentru a fi integrate in sistemul mare, in sistemul metropolitan. Ganditi-va ca acest tramvai in amonte cu doua statii schimba macazul”
, a declarat Badulescu.

Emisiunea integrala poate fi vizionata aici:

https://youtu.be/BOrhLVOURBM

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani