Grid star
camere de comert

CELE MAI PERFORMANTE COMPANII DIN ROMANIA AU PESTE 1,3 MILIOANE DE ANGAJATI – Clasament

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2019, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat.

La nivel national, pe primele 10 locuri se claseaza 12.711 companii – operatori economici din diferite sectoare de activitate, precum: industrie, servicii, comert, turism, cercetare-dezvoltare si high-tech, agricultura, silvicultura si pescuit si constructii.

Cele 12.711 companii, cu o valoare totala a cifrei de afaceri de 189,31 miliarde de euro si un profit din exploatare de 15, 8 miliarde de euro, aveau, la sfarsitul lui 2019, un numar de peste 1,3 milioane de angajati, mai exact 1.357.60.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei realizeaza, incepand din 1994, Topul National al Firmelor , fiind singura institutie abilitata printr-o lege organica sa stabileasca o astfel de ierarhie la nivelul intregii tari.

Cea de-a XXVII-a editie a Topului National al Firmelor se va desfasura pe data de 17 noiembrie, in format online, cu incepere de la ora 17.00. Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.tnf.ro, precum si pe paginile de socializare ale CCIR

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani