Grid star
punguta cu doi bani

Cinism liberal: PNL blocheaza constructia unui spital

Oare pana unde poate merge cinismul PNL? Caci despre cinism vorbim atunci cand proiecte importante pentru comunitati, care au legatura chiar cu sanatatea oamenilor, sunt blocate din dusmanii politice.

O situatie revoltatoare a fost dezvaluita de presedintele Consiliului Judetean Neamt Ionel Arsene, care acuza combinatiile prin care consilierii judeteni ai PNL au blocat demersurile in vederea construirii unui spital. Iar situatia este cu atat mai grava cu cat exista deja banii alocati construirii spitalului. “Rusine sa va fie! Aveti cateva zile de cand vindeti ieftin suferinta oamenilor din spitale, dar continuati sa va bateti joc de nemteni, ignorand nevoile lor!”, scrie Ionel Arsene pe pagina sa de Facebook.

Fara alte comentarii prezentam dezvaluirile presedintelui Consiliului Judetean Neamt Ionel Arsene:

Nemtenii nu vor avea un spital nou din cauza liberalilor!

Una dintre cele mai ticaloase atitudini ale consilierilor judeteni PNL fata de nemteni a fost manifestata astazi, 8 octombrie, cand au refuzat sa voteze pentru realizarea unui nou spital de urgenta.

Tot ce ar fi trebuit ei sa faca era sa voteze pentru trecerea unui teren situat la iesirea din oras, din proprietatea comunei Garcina, in cea a judetului Neamt, teren pe care ar urma sa fie construit viitorul spital judetean de urgenta.

Culmea, aceeasi suprafata a mai fost luata in proprietatea judetului intr-un mandat cand Consiliul Judetean era condus de un presedinte PDL. Atunci au fost de acord cu transferul, dar nu au fost in stare sa realizeze proiectul. Astazi, aceiasi pedelisti vopsiti in galben nu mai vor transferul de proprietate, ca sa nu fac eu spitalul pentru nemteni!

Este revoltator ce au facut la aceasta sedinta! Avem alocati bani pentru noul proiect datorita sustinerii de care am beneficiat din partea Guvernarii PSD, care ne-a dat 20 milioane de lei, si nu avem teren pe care sa il construim.

Si-au aratat inca o data adevarata fata si au dovedit din nou ca stiu doar sa inchida spitale, nu sa le si construiasca si deschida! La fel de cinici se dovedesc si in cazul spitalului de la Letcani, pe care refuza sa il deschida pentru ca tin la orgoliile politice si nu le pasa de copii, parinti, bunici aflati in suferinta!

Rusine sa va fie! Aveti cateva zile de cand vindeti ieftin suferinta oamenilor din spitale, dar continuati sa va bateti joc de nemteni, ignorand nevoile lor!

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani