Grid star
punguta cu doi bani

Citu, prins cu minciuna

Premierul Florin Citu (foto) a fost prins cu minciuna. Iar cel care a facut-o este mai vechiul sau adversar, senatorul PSD Daniel Zamfir. Politician care de-a lungul timpului i-a provocat cosmaruri lui Citu, datorita modului in care a stat cu ochii pe activitatea acestuia de ministru de Finante si mai nou prim-ministru.

Concret, Daniel Zamfir aminteste de o declaratie a lui Florin Citu in care acesta se impauna ca nu va fi crescuta nicio taxa. Ei bine, in realitate cel putin o taxa a fost crescuta. Este vorba despre TVA la achizitia de locuinte cu preturi cuprinse intre 92.000 euro si 140.000 euro. TVA despre care Guvernul PNL condus de Florin Citu dadea asigurari ca va ramane la 5%, dar care a ajuns la 19%. O promisiune nerespectata care a afectat, asa cum se cunoaste, numerosi romani ce isi luasera credite imobiliare si isi facusera calculele in baza promisiunii lui Citu, de un TVA de 5%.

Iata comentariul senatorului PSD Daniel Zamfir, postat pe pagina sa de Facebook:

Inca o mare minciuna a lui Citu: nu crestem nicio taxa! Tzeapa! A crescut TVA-ul la achizitia de locuinte intre 92.000 euro si 140.000 euro de la 5% la 19%!!! Dupa ce mii de oameni au incheiat promisiuni de vanzare cu TVA 5%, sunt pusi acum sa plateasca diferenta! Mincinosilor!”

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani