Grid star
eveniment

CITU SE LAUDA CU REALIZARILE PSD – Revolta lui Razvan Cuc

Actualul ministru al Finantelor Publice, Florin Citu (foto), se lauda cu progresele facute de catre precedenta guvernare PSD intr-un domeniu sensibil.

Este vorba despre constructia autostrazilor. Mai exact, joi, 3 septembrie 2020, Citu a anuntat triumfal ca UE a acordat 875 de milioane de euro pentru realizarea autostrazii Sibiu-Pitesti.

In replica, luni, 7 septembrie 2020, fostul ministru al Transporturilor Razvan Cuc i-a atras atentia lui Florin Citu ca solicitarea privind aceste fonduri a fost lansata de catre guvernarea PSD, obtinand si aprobarea din partea Comisiei Europene. De aceea, faptul ca acum CE a alocat efectiv fondurile se datoreaza demersurilor facute de social-democrati, a subliniat Cuc.

In general, liberalii nu au venit cu proiecte concrete de cand sunt la putere, ci doar cu „carpeli” sau cu continuarea proiectelor incepute de PSD, a adaugat Razvan Cuc.

Iata mai intai postarea de pe Facebook a lui Florin Citu:

V-am promis ca in guvernarea liberala vom trece Carpatii cu o autostrada.

Astazi Comisia Europeana a acordat 875 milioane de euro pentru autostrada Sibiu-Pitesti! ???

Asta este #RomaniaFaraPSD!

Promises made, promises kept!”

Prezentam reactia lui Razvan Cuc:

„? Cand n-ai nicio realizare, te lauzi cu realizarile altora. Guvernul LucoVID s-a obisnuit sa se laude cu realizarile Guvernului PSD. E de inteles. Ei nu au nicio realizare!

? Ministrul Citu si colegii dansului se lauda cu finantarea europeana pentru prima autostrada care va traversa Carpatii: Sibiu-Pitesti. Nu cred ca isi imagineaza cineva ca Guvernul LucoVID a cerut finantare, iar Comisia Europeana a zis a doua zi: ”pentru domnul Orban?! APROBAT!”. Nu! Licitatia de proiectare si executia au fost lansate in iulie 2017, iar contractul de finantare a fost semnat in 4 Noiembrie 2019, cand eu conduceam ministerul Transporturilor, iar la Palatul Victoria se aflau oameni competenti, cu viziune.

? Domnule Citu, #RomaniiTrebuieSaStie ca dumnevoastra ii mintiti cu nerusinare. Cererea de finantare pentru Autostrada Sibiu-Pitesti a fost transmisa catre Comisie in 25 Octombrie 2019. Atunci, Guvernul PSD a solicitat Comisiei Europene 875 milioane de euro, ceea ce reprezinta 85% din valoarea totala a constructiei autostrazii. Restul trebuie sa vina de la bugetul de stat, bineinteles.

? Si da, va dau dreptate! Romanii trebuie sa stie ca PSD a cerut Comisiei Europene bani pentru autostrada si aceasta solicitare a si fost aprobata, iar acum putem spune ca peste alti trei ani romanii vor ajunge in mai putin de o ora de la Sibiu la Pitesti.

? Domnule Citu, va dau o veste proasta. In #RomaniaFaraPSD nu ar exista nici autostrazi, nici proiecte, nici finantari. De cand sunteti la guvernare nu ati avut niciun proiect de viitor, nu aveti nicio viziune, faceti doar ”carpeli”, iar cand vine vorba de proiecte va laudati cu cele incepute de PSD doar, doar mai faceti rost de un vot.

? Promises made, promises kept ...by PSD!

#construimimpreuna #PSD”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani