Grid star
eveniment

CLOTILDE ARMAND INTRA LA RUPERE – Razboi total pentru Primaria Sectorului 1

Clotilde Armand (foto) intra la rupere in razboiul cu Dan Tudorache pentru Primaria Sectorului 1 Bucuresti.

Candidata USR a reactionat marti, 29 septembrie 2020, dupa ce actualul primar Dan Tudorache a cerut Biroului Electoral Central renumararea voturilor. Armand cere nici mai mult, nici mai putin, decat interventia procurorilor. Mai exact a Parchetului General: “Astazi voi solicita Parchetului General al Romaniei sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1”.

Iata anuntul facut de Clotilde Armand pe Facebook:

“Aud ca prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) impreuna cu fostul primar bolsevic de la Sectorul 1 (da, este un bolsevic pur sange care a transformat Politia Locala in politie politica si a folosit-o sa ma urmareasca) vor sa renumere voturile pentru ca tineti-va bine: 'voturile reprezinta vointa si speranta oamenilor. Iar acestea nu trebuie in niciun caz furate'.
Really? Si in 2016 ce-ati facut domnilor?! Acum, eu vreau sa-i lamuresc pe cei doi in felul urmator.
Astazi voi solicita Parchetului General al Romaniei sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Sa intelegem si noi o treaba”.

Totul a inceput luni, atunci cand Dan Tudorache a anuntat ca are 200 de voturi in plus fata de Clotilde Armand. Marti, Tudorache a solicitat Biroului Electoral Central renumararea voturilor (click aici pentru a citi).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani