Grid star
punguta cu doi bani

Clotilde Armand loveste din nou

Ce blestem pe capul locuitorilor din Sectorul 1 al Capitalei... Dupa ce au stat ingropati in gunoaie luni de zile din cauza conflictului pe care primarita Clotilde Armand l-a declansat cu firma de salubritate Romprest, cetatenii din Sectorul 1 sunt pe cale sa primeasca o nou lovitura.

Astfel, Clotilde Armand cica ar vrea sa nu mai dea bani pentru reabilitarea blocurilor, iar costurile sa fie suportate de asociatiile de proprietari. Dezvaluirea a fost facuta vineri, 24 septembrie 2021, pe Facebook, de avocatul Gheorghe Piperea:

“Poate e de interes pentru locuitorii sectorului 1 din Bucuresti, ca tot se elimina subventia la energia termica si cresc facturile la electricitate, gaz, apa curenta si gunoi:

Doamna primar Armand vrea sa inceteze subventionarea prin asociatiile de proprietari a reabilitarii termice a blocurilor. Cea mai mare parte a costurilor va trece la locatari/proprietari.

Iata o noua si binevenita cheltuiala suplimentara pentru locuitorii 'celui mai bogat' si plin de gunoaie sector al capitalei.

Culmea eficientei manageriale este ca lucrarile de anvelopare termica sunt de mult timp contractate. Daca se desfiinteaza constructia juridica a reabilitarii termice prin interpunerea asociatiilor de proprietari, finantarea direct de catre locatari/proprietari va deveni imposibila (ca sa nu mai vorbim de scandalurile nenumarate de la bloc, intre vecini cu surse financiare mai mult sau mai putin reduse), iar aceste lucrari nu vor mai putea fi decontate. Se va sta pe loc nu luni (cum a fost cazul cu gunoiul), ci ani. De aici, o noua sursa de multiple procese contra primariei, adaugate celor cu Romprest. Pe banii poporului, desigur”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani