Grid star
companii

CONSILIUL CONCURENTEI ANALIZEAZA PRELUAREA UNEI COMPANII - Se evalueaza concentrarea economica

Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) analizeaza tranzactia prin care Romcim SA intentioneaza sa preia compania Simbeton SRL.


Romcim SA este o companie activa in domeniul producerii de ciment, agregate, betoane si elemente prefabricate din beton, avand Codul CAEN 2351 - Fabricarea cimentului. Romcim detine si opereaza doua fabrici de ciment la Medgidia si Hoghiz, o statie de macinare la Targu-Jiu, precum si o retea de terminale de ciment, cariere, balastiere, depozite de agregate, statii de betoane, statii producatoare de elemente prefabricate de beton. Romcim este controlata de Grupul CRH, prin intermediul CRH Romania Holdings UK Ltd.

Operatiunea trebuie autorizata

Simbeton SRL este o societate care face parte din Grupul Macon, activa in domeniul producerii si comercializarii de elemente prefabricate din beton. Simbeton detine o unitate de productie localizata in Oradea, judetul Bihor, care dispune de o statie de betoane.
"In conformitate cu prevederile Legii Concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Autoritatea de concurenta va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege. Eventualele observatii si puncte de vedere pot fi transmise autoritatii de concurenta prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin posta la urmatoarea adresa: Consiliul Concurentei, Piata Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, Oficiul Postal nr. 25, in termen de 20 zile de la data prezentului anunt".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani