Grid star
eveniment

CRESC FACTURILE – Cursul euro. Ce se intampla cu leul luni. Iata motivul pentru care legea senatorului Daniel Zamfir privind facturile exprimate in moneda nationala trebuie adoptata de urgenta. Acum este blocata in Parlament

Indicele ROBOR creste, cresc si ratele la dobanzi (click aici pentru a citi), insa nici euro nu se lasa mai prejos. Creste, iar intrebarea care este pe buzele specialistilor, si nu numai: cand va ajunge la 5 lei. Pentru ca se tot apropie de acest curs. Cresterea euro inseamna si cresterea facturilor, lucru care ar putea fi oprit daca acestea ar fi exprimate in moneda nationala, potrivit legii initiate de senatorul PSD Daniel Zamfir (foto).

Cotatia BNR de luni: 4, 9489 lei

Banca Nationala a Romaniei a anuntat luni, 8 noiembrie 2021, ca moneda europeana este cotata la 4, 9489 lei. In crestere fata de saptamana trecuta. Vineri, 5 noiembrie 2021, un euro era cotat la 4, 9485 lei

Facturi in lei

Facturile romanilor ar putea scadea daca ar fi exprimate in lei, avand in vedere ca majoritatea acestora sunt calculate in moneda europeana, moneda care creste de la zi la zi, dupa cum se poate vedea si luni.

In aceste conditii, este imperios necesar in opinia noastra adoptarea de urgenta a legii pentru romani initiata de senatorul PSD Daniel Zamfir prin care facturile la utilitati vor fi exprimate in lei, moneda nationala a Romaniei, si nu in euro, cum se intampla in prezent. Legea a fost votata de Senat, insa s-a blocat in Camera Deputatilor (click aici pentru a citi).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani