Grid star
eveniment

DECIZIE PRIVIND MALL-URILE, TERASELE SI HYPERMAKETURILE DIN SECTORUL 5 – Primarul si-a dat acordul, dupa ce s-au instituit restrictiile

La 24 de ore dupa ce Primaria Sectorului 5 condusa de Cristian Popescu Piedone a anuntat ca s-a luat decizia de a se introduce o serie de masuri restrictive pe raza sectorului, astfel incat sa fie limitata raspandirea Covid-19, situatia s-a schimbat.

Dispozitie suspendata

Astfel, Primaria Sectorului 5 a decis sa suspende pentru moment dispozitia prin care hypermarketurile, mall-urile, terasele, service-urile auto si spalatoriile vor fi deschise de luni pana vineri intre 7 si 19.00, iar in weekend de la 7 la 15.00 (click aici pentru a citi).

Iata anuntul Primariei Sectorului 5:

"In urma unei discutii telefonice pe care Prefectul Capitalei a avut-o cu Primarul Sectorului 5 in aceasta dimineata, Primaria Sectorului 5 a decis sa suspende pentru moment dispozitia data ieri, 24 martie, privind unele masuri pentru limitarea raspandirii Covid-19 pe raza sectorului.
La solicitarea Prefectului, Primarul a fost de acord sa astepte deciziile care urmeaza sa fie luate la nivel de Guvern si care presupun adoptarea unor masuri unitare la nivelul Capitalei. Cei doi oficiali au cazut de acord in privinta faptului ca mai presus de orice este interesul si sanatatea cetatenilor, iar situatia epidemiologica actuala necesita adoptarea unor masuri suplimentare”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani