Grid star
camere de comert

DECONTAREA OPERATIUNILOR DE EXPORT-IMPORT - CCIR organizeaza pe 30 mai un webinar dedicat Managementului Platilor in Afacerile Internationale

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) organizeaza in 30 mai 2023, intre orele 09:30 – 16.00, un webinar dedicat Managementului Platilor in Afacerile Internationale.

Webinarul prezinta caracteristicile modalitatilor de plata utilizate in decontarea operatiunilor de export – import, precum si criteriile care stau la baza selectarii celei mai avantajoase solutii. Participantilor la webinar li se vor prezenta sintetic si prevederile principalelor reglementari in domeniu ale Camerei de Comert International de la Paris: INCOTERMS 2020, Publicatia 600 privind acreditivele documentare si Publicatia 522 privind incasso-urile.

Tematica

Webinarul este util personalului din companii care activeaza in departamentele de export, import, vanzare, desfacere, logistica, marketing, financiar-contabil, juridic, etc. De asemenea, tematica este de interes pentru personalul din banci, companii de leasing, declaranti vamali, consultanti, etc.

Inscrierea la webinar se poate face online, utilizand link-ul:

https://ccir.ro/formular/managementul-platilor-30-mai-2023/

Mai multe detalii despre eveniment:

https://ccir.ro/event/managementul-platilor-afacerile-internationale-5/

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani