Grid star
companii

DRULA IL SFIDEAZA PE CITU - „Subiectul e incheiat”. Zeci de copii au stat blocati ore intregi in tren. Nu raspunde nimeni, Vizante ramane pe scaun

Zeci de copii au stat ore intregi blocati intr-un tren al CFR, companie condusa de Ovidiu Vizante, numit in functie de ministrul USR al Transporturilor Catalin Drula ca sa faca reforma. Si nimeni nu va raspunde pentru acest incident.

Joi, 29 iulie 2021, premierul Florin Citu a declarat ca „daca directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasa”. Reactia a venit dupa declaratia halucinanta a lui Vizante (click aici pentru a citi).
Drula il ignora insa pe premier si il tine in continare in functie pe Vizante, sef platit cu un salariu frumos de la stat.
Surpriza, sau nu, Ministrul Transporturilor Catalin Drula trece peste "sugestia" sefului sau pe linie de guvern si spune ca subiectul e inchis.
„Pentru mine subiectul e incheiat, a declarat Drula, potrivit digi 24.

Iata declaratiile facute de Catalin Drula:

"Principiile pe care functionez si echipa mea functioneaza cat timp sunt aici sunt pe baza de profesionalism si eficienta. Asta inseamna ca actul de management se judeca asezat, la rece, nu dupa o greseala de moment, o declaratie oricat de nefericita a fost. Domnul director de la CFR Calatori si-a prezentat scuze public ieri si pentru mine subiectul e incheiat.
Exista o evaluare a mandatului dumnealui. Dumnealui are un mandat, conform legii, de patru plus doua luni. Asa sunt mandatele cu o evaluare interimara la patru luni si una finala la sase luni. Acest termen de patru luni se implineste pe 19 august. Vom avea o evaluare profesionista asa cum facem pentru toti managerii pe care i-am adus in Ministerul Transporturilor si vom concluziona atunci ce se intampla in continuare la CFR Calatori”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani