Grid star
criptomonede

ELROND ANUNTA PARTENERIATUL STRATEGIC CU BINANCE – Compania sibiana devine sponsor principal al Binance Blockchain Week, eveniment-cheie al comunitatii cripto globale, organizat in Dubai

Compania sibiana Elrond Network a anuntat luni, 21 martie, ca va fi unul dintre cei doi parteneri si sponsori de top ai conferintei Binance Blockchain Week, alături de Ocean. Evenimentul va concentra in Dubai, in perioada 28-30 martie, peste 80 dintre cei mai influenti jucatori si speakeri din piata cripto. Parteneriatul cu Binance, cea mai mare platforma de tranzactionare cripto din lume, este de "importanta strategica” pentru Elrond, a anuntat Beniamin Mincu, CEO al companiei.

Gilda Popa

Conferinta organizata de Binance in Dubai, la World Trade Center - Trade Centre Arena, va acoperi, in cele trei zile ale evenimentului cele mai importante subiecte din industria blockchain.

Binance, companie fondata in 2017 de Changpeng Zhao, a primit o licenta pentru a efectua unele operatiuni in Dubai, a anuntat compania pe 16 martie, unde intentioneaza sa desfasoare afaceri regionale, relateaza Reuters. Acordarea licentei pentru operatiuni cu active virtuale de la recent formata Autoritate de Reglementare a Activelor Virtuale (VARA) din Dubai vine dupa ce Bahrain i-a acordat marti Binance o licenta de furnizor de servicii de cripto-active, prima licenta de acest fel dintr-o tara membra a Consiliului de Cooperare al Golfului (GCC).

Prezenta Elrond la evenimentul organizat de Binance la Dubai aduce compania romaneasca intr-o pozitie de vizibilitate maxima in piata cripto

Compania cripto va dezvolta, de asemenea, un hub tehnologic blockchain in Dubai World Trade Center (DWTC), in contextul in care emiratul Dubai se pozitioneaza din ce in ce mai hotarat ca un lider in tehnologia cripto.

Prezenta la acest eveniment de anvergura globala in industria blockchain aduce compania sibiana Elrond pe o pozitie-cheie, de vizibilitate maxima in piata cripto.

"Elrond este acum partenerul principal pentru @binance Saptamana Blockchain 2022. Ca gazda al primului incubator Elrond, @Morningstar_vc , si a mai multor parteneri apropiati, Dubai este de importanta strategica pentru @ElrondNetwork. Va asteptam acolo!”, a anuntat Beniamin Mincu, CEO Elrond Network, pe Twitter.

Mai multi membri ai echipei sibiene, speakeri la evenimentul din Dubai

"Suntem incantati sa anuntam ca vom fi unul dintre cei doi parteneri si sponsori de top ai conferintei Binance Blockchain Week, care va avea loc in Dubai in perioada 28-30 martie!

Lucian Todea se va adresa audientei intr-un discurs principal despre cum platile Web3 si Metaverse sunt tendinte aparent distincte care se vor fuziona pentru a se imputernici reciproc intr-un viitor nu atat de indepartat.

Lui i se vor alatura Lucian Mincu si alti membri ai echipei noastre, care vor dinamiza standul Elrond situat chiar in inima uneia dintre cele mai interesante conferinte blockchain care au loc anul acesta”, se arata intr-un anunt publicat pe pagina de internet a companiei sibiene.

Ocean este cel de-al doilea sponsor de top al conferintei.

"Astept cu nerabdare sa impartasesc mai multe in discursul meu de la @Binance Saptamana Blockchain din Dubai, unde @ElrondNetwork va fi partenerul principal”, a scris si Lucian Todea pe Twitter.

Ce subiecte va acoperi Binance Blockchain Week?

Explorati astazi viitorul blockchain-ului cu expertii care isi impartasesc cunostintele prin panouri live, discutii pe chat in timp real, un hackathon si multe altele. Binance Blockchain Week este ocazia din acest an de a va gasi locul intr-una dintre cele mai mari dezvoltari tehnologice ale secolului. De la metavers pana la GameFi, DeFi si NFT-uri, toate subiectele sunt acoperite”, anunta Binance.

Anul trecut, evenimentul a adus o acumulare enorma de inovatii bazate pe blockchain, mai noteaza reprezentantii Binance. Acest lucru a pregatit terenul pentru un viitor al industriei blockchain care a captat deja atentia publicului. Dar, desi intelegem piesele, putem vizualiza cum se vor potrivi toate impreuna? Conferinta noastra de trei zile va acoperi cele mai importante subiecte din industrie, promit reprezentantii platformei de tranzactionare cripto.

Ziua 1 - 28 martie | Cresterea ecosistemului criptografic: Adoptie, construirea ecosistemului si siguranta utilizatorilor.

 • Protejarea ecosistemului cripto si blockchain: cum combatem criminalitatea financiara si finantarea terorii?

 • Fireside Chat: Incluziune financiara prin blockchain

 • Panel: Defi 2.0 si mai mult decat atat

 • Cariere in tehnologia Blockchain

 • Intrebari si raspunsuri: Crypto-responsabil - de la decarbonizare la impact asupra mediului

 • Panel: Cresterea ecosistemului blockchain la 1 miliard de utilizatori

Ziua 2 - 29 martie | Ce aduc NFT-urile, GameFi si Metaverse-ul la masa ta?

Cum construim metaversul?

 • Fireside chat: la ce ne putem astepta de la Web 3.0?

 • Panel: Aducerea NFT-urilor in lumea reala (povesti de succes unice/revolutionare de la creatorii, artistii NFT)

 • Dezbatere/panel: GameFi - Moft sau pe dezvoltare termen lung? Este viitorul al jocurilor?

 • Panel: Implicarea comunitatilor prin blockchain (Fan Tokens, NFT-uri etc.)

 • Panel: Care sunt barierele pentru adoptarea in masa a NFT si GameFi?

Ziua 3 - 30 martie | Tranzactionare versus investitie: care este „nordul tau real”?

Cum va schimba blockchain-ul viitorul investitiilor?

 • Cat de importante sunt criptoactivele in strategia de investitii a institutiilor financiare traditionale?

 • Panel: foaie de parcurs pentru adoptarea globala

 • Panel: Venituri pasive in cripto. Unde este potentialul investitional?

 • Panel: Care este modelul potrivit de strangere de fonduri pentru proiectul tau? (VC, DAO, ICO)

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani