Grid star
antreprenoriat

FARA RESTRICTII IN RESTAURANTE – Seful HORA anunta cati angajati s-au vaccinat. Cerere catre Florin Citu

Presedintele Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania – HORA, Daniel Mischie, a declarat marti, 11 mai 2021, ca aproximativ 80% din angajatii din industria ospitalitatii s-au vaccinat, motiv pentru care de la 1 iunie restrictiile ar trebuie sa fie ridicate in totalitate.
Daniel Mischie spune ca HORA si-a facut treaba, urmare a solicitarii guvernantilor cu privire la vaccinarea personalului, si cere guvernului condus de Florin Citu sa permita industriei sa functioneze ca inainte de pandemie.

Iata declaratiile facute de Daniel Mischie:

“Din pacate, industria ospitalitatii a fost atasata de numarul de vaccinati. Ni s-a pus in discutie ca o mare parte din angajatii din HoReCa sa fie vaccinati pentru a functiona la fel ca inainte, adica la fel ca in 2019. Am luat acest lucru in considerare si ne-am mobilizat, astfel ca astazi 80% dintre angajati sunt vaccinati. Astfel ca HORA si-a facut treaba.
Incepand cu 1 iunie, guvernul ar trebui sa relaxeze masurile in asa fel incat activitatea in restaurante sa nu mai aiba restrictii
Am solicitat ca activitatea in restaurante, cand vaccinul va fi la liber, fara sa stai la coada si cand datele de la INSP sunt permisive, noi sa putem functiona in restaurante si pe terase fara restrictii”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani