Grid star
business capital

FIECARE ROMAN, OBLIGAT SA PLATEASCA 10.300 EURO – Cifrele care infioara: “Sa fie primit ca amanetul functioneaza!”

Fiecare roman va avea de platit la finele anului 2024 cate 10.300 euro. Asta in conditiile in care Romania va inregistra o datorie publica de peste 200 miliarde euro.

Cifrele au fost date publicitatii de cunoscutul economist Adrian Caciu, dupa lansarea programului de guvernare al PNL. Caciu dezvaluie intr-o postare pe pagina sa de Facebook adevarul pe care respectivul program de guvernare al liberalilor le ascunde.

Vorbele lui Citu din ultimii trei ani impotriva tipului de crestere economica pe care el il acuza la PSD (desi cifrele il contraziceau) s-au intors ca un blestem asupra PNL. – Adrian Caciu

Concret, Adrian Caciu precizeaza ca programul de guvernare al PNL se bazeaza pe o crestere economica pe datorie. Ceea ce va face ca in 2024 Romania va ajunge sa aiba o datorie publica de 72,4% din Produsul Intern Brut (PIB), in cuantum de peste 1000 miliarde lei, adica peste 200 miliarde euro. Iar fiecare dintre noi vom avea practice de platit cate 10.300 euro.

Redam analiza economistului Adrian Caciu:

“Ce nu ati vazut in programul de guvernare al PNL.

Vorbele lui Citu din ultimii trei ani impotriva tipului de crestere economica pe care el il acuza la PSD (desi cifrele il contraziceau) s-au intors ca un blestem asupra PNL.

Programul de guvernare al PNL se bazeaza pe o crestere economica pe datorie.

Observ ca Paun si Glavan sunt extaziati ca au descoperit metoda prin care realizeaza crestere economica pe datorie si consum. De Citu nu mai spun, zici ca a descoperit apa calda care pâna ieri i se parea otravitoare.

By the way, programul de guvernare al PNL ascunde ceva:

Romania va avea datorie publica de 72,4% din PIB in anul 2024, adica peste 1000 de miliarde lei, respectiv peste 200 miliarde euro.

Pe diferenta (2024-2020) fiecare dintre cetatenii Romaniei va avea de platit peste 6.300 de euro la finalul anului 2024 (in plus fata de cat aveau de platit la finalul anului 2019, respectiv 4.000 de euro. Total=peste 10.300 euro/capita).

Sa fie primit ca amanetul functioneaza!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani