Grid star
eveniment

FIREA IL SOMEAZA PE NICUSOR DAN – Intrebarea primarului general. Amenintarile “Cainelui”

Firea il someaza pe Nicusor Dan. Mai exact, primarul general al Capitalei Gabriela Firea (foto) ii cere candidatului PNL-USR Nicusor Dan sa spuna ce foloase a primit de la afaceristul Mihai Mitrache, zis “Caine”, pentru care a intervenit la Primaria Sectorului 4 (click aici si aici pentru a citi).

Gabriela Firea acuza ca este inadmisibil ca Nicusor Dan sa faca demersuri pentru pastrarea unei constructii ilegale in parcul “Oraselul Copiilor”, dupa ce ani de zile si-a facut un titlu de glorie din apararea spatiilor verzi. Intr-o postare de miercuri, 16 septembrie 2020, pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea demonteaza si apararea lui Nicusor Dan, potrivit careia nu ar fi stiut cine este afaceristul pentru care a intervenit pe langa functionari de la Primaria Sectorului 4.

Iata postarea in care Firea il someaza pe Nicusor Dan sa spuna ce foloase a primit de la afaceristul Mihai Mitrache, zis “Caine”:

“Este de datoria noastra sa aparam parcurile si zonele verzi! Legea nu se negociaza in functie de ce avere are cel care construieste ilegal pe spatiul verde! Interlopii nu ne sperie, chiar daca ne ameninta si au 'frati' printre parlamentari. Il intreb public inca o data pe Domnul Nicusor Dan: ce foloase a primit pentru a-l ajuta pe interlopul Mitrache zis Caine sa-si pastreze restaurantul si casa construite ilegal in parc. Nu are nicio scuza!

Nu sta in picioare nici justificarea mininoasa ca nu ar fi stiut cine este 'cetateanul' pe care il apara 'filantropic'. A recunoscut ca s-au intalnit de mai multe ori. Nu a vazut cu ce masina circula, ce haine are, ce avocat scump poate plati, ce bijuterii are sotia? Nu erau si nu sunt niste batranei amarati, care dormeau pe o banca in parc.

Justitia isi va spune cuvantul!

Eu ma refer acum la moralitate. Cum este posibil ca un om care si-a facut un titlu de glorie ca apara parcurile, in care este ilegal sa se construiasca, sa fie chiar unul care pune presiune pe autoritati, pentru mentinerea constructiilor ilegale?

Este o sfidare fata de lege, fata de principiile ecologice, fata de cetateni!

Avem dreptul cu totii sa stim adevarul!

Lucrurile sunt clare. Din inregistrarile aparute in presa se distinge fara echivoc faptul ca, in stare de urgenta si alerta, cand toata lumea era ingrijorata pentru sanatate, viata, pierderea locului de munca, domnul deputat Nicusor Dan se transformase in avocatul unui interlop care ocupa abuziv peste 400 mp din parcul Oraselul Copiilor.

Acest subiect cu siguranta trebuie abordat si in dezbaterile de saptamana viitoare”.

Firea devoaleaza amenintarile “Cainelui”

Pe de alta parte, intr-o interventie la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, Gabriela Firea a dezvaluit ca ar fi primit mesaje de amenintare din partea afaceristului Mihai Mitrache, zis “Caine”, pentru care a intervenit Nicusor Dan: “O sa se ocupe de mine, de familia mea. Mi-a transmis prin tot felul de interpusi ca sa am grija ca o voi pati”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani