Grid star
eveniment

FLORIN CITU A AFLAT CAT COSTA O PAINE – In 2021, fostul premier nu stia: "Nu pot sa spun, nu mananc paine”

Liderul PNL, Florin Citu, a aflat cat costa o paine. Anul trecut, Citu, premier la acea vreme, nu a stiut sa raspunda in momentul in care a fost intrebat cat costa o franzela, motivand ca "nu mananca paine”.

Florin Citu a declarat luni, 21 februarie 2022, ca ultimul "plin” pe care l-a facut la masina a fost "de vreo 300 de lei acum doua weekenduri”, si ca inca mai are in rezervor. Intrebat cat costa o paine, presedintele Senatului a raspuns: "2 lei”.

In ceea ce priveste cumparaturile, seful liberarilor a declarat, potrivit digi 24, ca nu achizitioneaza multe lucruri deodata:

"La cumparaturi, ultima oara am cumparat niste paste si niste sos. Am luat lucruri foarte putine. Nu iau asa de multe lucruri deodata. A fost doar pentru o masa”.

Declaratia zilei

Florin Citu, a oferit in 10 august 2021 declaratia zilei. Premier la acea vreme, a fost intrebat daca stie cat costa o franzela sau o sticla de ulei, dupa ce afirmase anterior ca Romania nu mai este o tara a celor cu salarii mici si ca sunt tot mai multe venituri mari, nete, in euro.

Iata intrebarea adresata premierului:

“Ne puteti explica care este pretul la o franzela, la un litru de ulei?”

Iata raspunsul lui Citu:

“Nu pot sa spun, nu mananc paine. Am fost in piata, nu mananc paine”.

Romanii cu salariul minim pe economie

Premierul a mai fost intrebat de jurnalisti la acea vreme “ce facem cu cei mai bine de un milion de romani care castiga salariul minim pe economie si poate doar paine au pe masa?”.

Iata ce a raspuns:

”Am creat locuri de munca, rata somajului scade, ceea ce inseamna ca din ce in ce mai multi oameni au locuri de munca”.

I

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani