Grid star
eveniment

FLORIN CITU, VESTI PENTRU ROMANII CARE VOR SA MEARGA LA MARE SI LA MUNTE - Ce se intampla cu masca

Premierul Florin Citu a facut marti, 4 mai 2021, un anunt despre sezonul estival.
Dupa ce a anuntat „facilitati” pentru cei care s-au vaccinat (click aici pentru a citi), in contextul marei relaxari anuntate de la 1 iunie, seful Executivului spune ca este clar ca putem vorbi de "fara masca pe plaja, fara masca daca mergem la munte, in drumetie".
Seful guvernului continua sa anunte pe facebook facilitati pentru cei care se vaccineaza, fara insa sa precizeze ce se va intampla cu cei care care nu vor sa faca asta, sau nu au inca posibilitatea sa se vaccineze.

Iata declaratiile facute de Florin Citu:

"Sunt cateva lucruri pe care cu totii le asteptam pentru sezonul estival. Este clar ca putem vorbi de fara masca pe plaja, de exemplu, fara masca daca mergem la munte, in drumetie, etc.
Dar putem sa vorbim si de lucruri sau de facilitati, sa ii spunem asa, pentru persoanele vaccinate. Putem sa vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot sa ajunga la capacitatea de 100% cu persoane vaccinate.
Vreau sa ne reluam activitatile de dinainte de pandemie cat mai repede. Imi este si mie dor sa merg la concerte, la mare sau sa beau o cafea pe terasa, relaxat”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani