Grid star
eveniment

GABRIELA FIREA ACUZA ACTIUNI IMPOTRIVA BUCURESTENILOR – Intrebare pentru Orban, Barna si Ciolos:”Chiar nu va pasa de oameni”

Senatoarea PSD Gabriela Firea acuza ca actiunile primarilor de dreapta sunt indreptate impotriva bucurestenilor si le cere lui Ludovic Orban, Dan Barna si Dacian Ciolos sa intervina urgent si sa puna capat acestor “nenorociri administrative ale noilor primari de dreapta pe care i-ati validat”.

Firea acuza intr-o postare pe Facebook ca primarul Capitalei Nicusor Dan a blocat personal construirea Spitalului Metropolitan, a Pasajului Doamna Ghica – care este aproape gata, a lucrarilor de la Prelungirea Ghencea:

“Stati sa vedeti ce urgie va fi dupa prezentarea bugetului de austeritate”.

Senatoarea PSD afirma ca in cel mai mare sector al Capitalei - sectorul 1 - condus de Clotilde Armand, este jale:

“Dupa ce ca a 'castigat' prin frauda, noul primar al dreptei unite impotriva oamenilor si-a permis sa taie finantarea - pe modelul amicului Nicusor -, a patru spitale importante nu doar pentru Bucuresti".

Iata postarea Gabrielei Firea:

Domnilor Orban, Barna, Ciolos, chiar nu va pasa de oameni? Chiar aveti inima de piatra? Sunteti, prin tacere, partasi la deciziile monstruoase ale colegilor vostri! Le-ati promis romanilor un trai mai bun iar acum va bateti joc de ei, prin reprezentantii vostri!
Prin cei pe care i-ati girat in campanie si i-ati prezentat cetatenilor ca fiind candidati profesionisti si onesti?

Priviti rezultatul! In Bucuresti, avem de 3 luni primari de dreapta! Primele lor actiuni sunt indreptate impotriva oamenilor! Inclusiv a celor care i-au votat!
Dl Dan a blocat personal construirea Spitalului Metropolitan - proiect la cheie, muncit 2 ani, cu fundatie inceputa, a Pasajului Doamna Ghica - este aproape gata, a lucrarilor de la Prelungirea Ghencea, a oprit si autobuzele scolare! Stati sa vedeti ce urgie va fi dupa prezentarea bugetului de austeritate.

In cel mai mare sector - sectorul 1 -, e jale! Dupa ce ca a 'castigat' prin frauda, noul primar al dreptei unite impotriva oamenilor si-a permis sa taie finantarea - pe modelul amicului Nicusor -, a patru spitale importante nu doar pentru Bucuresti, ci pentru intreaga tara : Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti - Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu si Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice.
Un proiect criminal propus de noul primar si votat de majoritatea PNL - USR Plus din Consiliul local Sect 1.

De aproape 20 de ani, printr-o Hotarare de Guvern, Primariei Capitalei i s-au dat in administrare 19 spitale, iar Primariei Sectorului 1 alte 4 spitale.
Nimeni, in toti acest ani, nu si-a permis sa taie alocatiile bugetare de la spitale! Dimpotriva, s-au investit sute de milioane de euro in corpuri noi de cladiri, sectii noi, sali de operatii, aparatura ultra-performanta, plus achitarea facturior pentru utilitati, paza, reparatii, etc., Ministerului Sanatatii ramanandu-i plata salariilor cadrelor medicale.
Toata lumea a avut de castigat, in special cetatenii!

Domnilor Orban, Barna, Ciolos, dati dovada de respect fata de romani!
Comportati-va ca niste oameni, nu ca niste roboti politici care au in cap numai voturi si, daca alegerile sunt abia peste 4 ani, timp de 3 ani cautionati prapadul la guvern si in primarii!


Credeti ca oamenii vor uita?
Interveniti urgent si stopati, cu puterea politica pe care o aveti, aceste nenorociri administrative ale noilor primari de dreapta pe care i-ati validat!
Daca nu interveniti, veti fi la fel de vinovati ca si ei”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani