Grid star
eveniment

SE TAIE TICHETELE DE GRADINITA – Anuntul lui Marcel Ciolacu

Liberalii isi bat joc si de copii, nu doar de pensionari. Caci Guvernul Orban a decis sa taie cu 50% din tichetele de gradinita ale copiilor.

Acuzatia este lansata de presedintele PSD Marcel Ciolacu (foto), joi, 17 septembrie 2020, pe pagina sa de Facebook:Este inca un semn ca, daca raman la guvernare, pregatesc un plan de austeritate pentru 2021!

In acest sens, Ciolacu publica si Ordonanta de urgenta privind modificarea si completarea art.58 din Legea educatiei nationale nr.1/2011 (atasat la finalul articolului).

De asemenea, Ciolacu ii avertizeaza pe liberali ca partidul pe care il conduce lupta si va lupta sa protejeze veniturile romanilor. Concret, Partidul Social Democrat se va opune in Parlament oricaror masuri de acest gen, promite Marcel Ciolacu: O spun raspicat: PSD se va opune in Parlament oricaror masuri de acest gen! Fiindca PSD lupta pentru a proteja veniturile romanilor, in timp ce liberalii doar muta banii tarii in propriile buzunare!

Iata acuzatiile liderului PSD Marcel Ciolacu:

Liberalii taie cu 50% tichetele de gradinita ale copiilor! Nici pentru ei nu mai au bani. Este inca un semn ca, daca raman la guvernare, pregatesc un plan de austeritate pentru 2021!

O spun raspicat: PSD se va opune in Parlament oricaror masuri de acest gen! Fiindca PSD lupta pentru a proteja veniturile romanilor, in timp ce liberalii doar muta banii tarii in propriile buzunare!

Romanii trebuie sa le dea un semnal ferm ca asa nu se mai poate - atat in alegerile locale din 27 septembrie, cat si la cele parlamentare!.

* Cititi aici Ordonanta de urgenta privind modificarea si completarea art.58 din Legea educatiei nationale nr.1/2011 (atasat la finalul articolului).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani