Grid star
eveniment

GHISEUL.RO, CRESTERE DE 40% LA TRANZACTII – Suma colectata in doar 28 de zile

Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei anunta ca platforma Ghiseul.ro a procesat deja 1.036.394 de tranzactii, in valoare de peste 350 de milioane de lei.

Luna trecuta, in februarie 2022, platforma oficiala de plati online a statului roman www.ghiseul.ro a inregistrat cresteri de 40% fata de februarie 2021 atat la numarul de tranzactii, cat si la sumele colectate – peste 385.000 de tranzactii si peste 135 milioane de lei colectati in doar 28 de zile. Doar in luna ianuarie a acestui an, Ghiseul.ro a inregistrat peste 100.000 de noi utilizatori. In total, platforma a inregistrat aproape 5 milioane de tranzactii online, in valoare de peste 2,5 miliarde de lei.

Fara comision

Ghiseul.ro este accesibil non-stop online si nu percepe niciun fel de comision pentru niciuna din cele 350 de tipuri de plati disponibile. Crearea unui cont nou dureaza doar 5 minute, iar platforma respecta cele mai inalte standarde de securitate, potrivit Autoritatii. Utilizatorii – persoane fizice si juridice – pot face plati catre peste 1000 de institutii publice, printre care autoritati publice locale si centrale, inspectorate, biblioteci, dar si furnizori de utilitati.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani