Grid star
companii

GREVA LA STB – Halucinant: Nicusor Dan explica de ce nu i-a raspuns prefectului Capitalei la telefon: "Se facuse tarziu”

Declaratie halucinanta a primarului Capitalei, Nicusor Dan: nu a raspuns miercuri seara la telefonul Prefectului Capitalei, Alexandra Vacaru, care il sunase pentru a discuta despre greva de la STB, "pentru ca se facuse tarziu”.

Edilul a declarat vineri, 21 ianuarie 2021, ca in acea seara anticipase criza.

"Suntem intr-o situatie de criza. Alaltaieri seara am vorbit cu foarte multa lume pentru ca anticipam criza care urma.
Nu am vorbit si cu doamna prefect, desi am vazut apelul sau, pentru ca se facuse tarziu si domnia sa are atributii limitate in aceasta chestiune. Am vorbit cu politia, cu viceprimarul, cu foarte multa lume pentru a realiza lucrurile de care aveau bucurestenii nevoie – politisti in intersectii, informare in statii ca nu mai vin mijloacele de transport. Am fost conectat cu toate institutiile, cu domnia sa am vorbit la 6 dimineata ieri",
a explicat, potrivit digi 24, Nicusor Dan.

Prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, a declarat joi, 20 ianuarie 2021, ca a incercat inca de miercuri seara sa discute cu primarul general Nicusor Dan despre greva de la Societatea de Transport Bucuresti, intrucat avea "semnale”, dar edilul nu i-a raspuns la telefon. Vacaru a precizat ca abia la ora 6 dimineata a reusit sa stea de vorba cu edilul, dupa ce a mers la Primaria Capitalei.

Avertisment pentru grevisti

Nicusor Dan a transmis si un avertisment pentru grevisti, referindu-se la faptul ca Tribunalul Bucuresti a suspendat protestul, iar decizia este executorie:
"Sa nu reiei lucrul riscand pierderea contractului de munca si condamnarea penala e o atitudine irationala”.
Primarul Capitalei a mai anuntat ca i-a convocat la sediul primariei pe sefii de autobaze si depouri, pentru a discuta despre rezolvarea situatiei.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani