Grid star
eveniment

GUVERNANTI CU DIPLOME FALSIFICATE – Fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Badulescu acuza

Fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Badulescu (foto) acuza incompetenta Guvernului Orban. Badulescu remarca haosul cu care actioneaza Executivul PNL, insa recunoaste ca nimeni nu se asteapta ca niste guvernanti cu diplome falsificate sa fie capabili sa ia masurile care se impun intr-o asemenea perioada. Desigur, trimiterea lui Badulescu este la oamenii cu CV-uri falsificate pusi de Guvernul Orban in functii cheie.

Badulescu precizeaza intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de miercuri, 21 octombrie 2020, ca premierul Ludovic Orban si prefectii Guvernului isi bat joc de soarta a sute de mii de copii, in contextul balbelor inimaginabile comise in legatura cu deschiderea scolilor. Aurelian Badulescu (in prezent consilier general in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti) observa ca in schimb Ludovic Orban si ceilalti membri ai Guvernului si ai PNL sunt mai preocupati de alegerile parlamentare.

Prezentam comentariul consilierului general Aurelian Badulescu:

“Balbaiala guvernamentala a lui Orban&Co nu se opreste. Vin alegerile parlamentare, iar ei simt nevoia de a-si auzi numele in microfon.

Orban si prefectii lui, de a caror competenta ne-am convins, isi bat joc de soarta a sute de mii de copii si se joaca cu nervii parintilor in mod total iresponsabil si fara a avea habar de cum se gestioneaza o criza. Nimic nou din partea unor guvernanti cu diplome falsificate, nu ne asteptam ca ei sa inteleaga, sa aprecieze sau sa gestioneze corect educatia copiilor acestui neam.

E aberant sa inchizi scolile dintr-un oras in scenariul rosu, dar sa lasi deschise scolile dintr-o zona verde in care marea majoritate a elevilor vin din zona rosie, cum e in prezent cazul mai multor scoli particulare din Ilfov, frecventate de elevi din Bucuresti.

Desi pandemia se manifesta de luni de zile, iar evoluția ei impune existența si aplicarea unor planuri coerente, facute din vreme, desi se stia inca din primavara ca in septembrie va incepe un nou an scolar, Guvernul continua sa ia decizii de pe o zi pe alta.

Oamenii sunt lasati deci in voia sortii, in loc sa se poata intoarce catre autoritati pentru ajutor un guvern de incompetenti ii determina sa isi puna toata increderea in Dumnezeu, in timp ce acelasi guvern se face vinovat de hula, limitand libertatea religioasa a oamenilor.

'Doamne ocroteste-i pe romani', caci liberalii i-au uitat demult!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani