Grid star
antreprenoriat

HORECA DA STATUL IN JUDECATA PENTRU RESTRICTIONAREA ACTIVITATII - “Continuam cu Guvernul”

Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA) a demarat procedura legala pentru a da in judecata autoritatile pentru restrictionarea activitatii, a declarat Daniel Mischie, presedintele organizatiei.

Mischie a anuntat, citat de Agerpres, ca HORA va actiona in judecata Prefectura, care a pus in practica ceea ce a hotarat Guvernul, dupa care se va indrepta impotriva Guvernului:

"HORA a initiat procedura legala prin care vrem sa dam in judecata autoritatile si urmam procedura cu o casa de avocatura, in special pentru restrictionarea activitatii. Analizam ce inseamna acei 20% (ajutorul care urmeaza sa se acorde beneficiarilor din domeniul turismului sub forma unor granturi in vederea acoperirii partiale a pierderii din cifra de afaceri sau din rulaj - n. r.) comparativ cu faptul ca noi dorim sa dam in judecata autoritatile, si ma refer la autoritatile centrale. Si am inceput cu Prefectura si continuam cu Guvernul.
Este un parcurs anevoios, dupa cum stiti, din punct de vedere juridic, dar noi am demarat procesul de a da in judecata anumite entitati pentru restrictionarea activitatii si lipsa despagubirilor in acest sens".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani