Grid star
punguta cu doi bani

„Hotul” lui Simion, pe faras

Ministrul PNL al Energiei, Virgil Popescu (foto stanga), revine in prim-plan dupa scena de luni, 7 februarie 2022, din timpul motiunii simple depuse impotriva lui de catre Alianta pentru Unirea Romanilor, cand copresedintele AUR George Simion (foto dreapta) l-a apucat de gat si i-a strigat: „Esti un hot”, Popescu raspunzandu-i: „Esti un prost”.

La doua zile dupa episodul de mai sus, Popescu s-a remarcat din nou – dar nu prin prezenta, ci prin absenta. Mai precis, ministru a lipsit de la sedinta pe care coalitia PSD-PNL-UDMR a tinut-o in formula restransa. Si nu e doar atat: auzim ca Partidul Social Democrat face presiuni din ce in ce mai mari asupra Partidului National Liberal, in general, si in special asupra premierului Nicolae Ciuca, astfel incat prim-ministrul sa-l dea afara din Guvern pe Virgil Popescu, din cauza ca nu este in stare sa gestioneze criza facturilor uriase la energie electrica si gaze naturale.

Ce sa zicem... Noua ne e teama sa nu ne trezim ca-n zicala „Am scapat de dracul si am dat de tac-su”. Adica bine ar fi ca PNL sa aduca un ministru capabil in locul lui Virgil Popescu, nu pe cineva care sa-si dea cu stangu-n dreptul sau – mai rau – sa agraveze situatia.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani