Grid star
antreprenoriat

HYPERMARKETURILE CER DISPENSA DE LA ARAFAT – Ce estimeaza de sarbatori

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania ( AMRCR) ii solicita secretarului de stat Raed Arafat (foto dreapta) ca in perioadele 19-24 decembrie 2020 si 28-31 decembrie 2020, programul magazinelor sa fie prelungit de la ora 21.00 pana la ora 22.00.

AMRCR apreciaza ca decizia prelungirii cu o ora a programului de functionare a magazinelor ar oferi o mai mare flexibilitate pentru consumatori si va permite o fluidizare eficienta a traficului de clienti, asigurand accesul consumatorilor la produsele si cadourile pe care acestia isi doresc sa le achizitioneze in aceasta perioada.

Iata solicitarea AMRCR:

“Stimate Domnule Secretar de Stat Raed Arafat,

Avand in vedere apropierea Sarbatorilor de Iarna, dar si restrictiile in vigoare pentru prevenirea raspandirii Covid-19, Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania – AMRCR supune din nou atentiei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta solicitarea ca in perioadele 19-24 decembrie 2020 si 28-31 decembrie 2020, programul magazinelor sa fie prelungit de la ora 21.00 pana la ora 22.00.

Solicitarea AMRCR are in vedere atat masurile suplimentare de preventie luate la nivelul magazinelor, precum si situatia epidemiologica la nivel national si scaderea numarului de cazuri.

Prin masura prelungirii programului magazinelor vor fi respectate in continuare masurile de siguranta sanitara in cadrul restrictiilor deja stabilite prin cadrul legal stabilite de Hotararea de Guvern, pentru circulatia persoanelor in afara domiciliului pana la ora 23.00.

Apreciem ca decizia prelungirii cu o ora a programului de functionare a magazinelor ar oferi o mai mare flexibilitate pentru consumatori si va permite o fluidizare eficienta a traficului de clienti, asigurand accesul consumatorilor la produsele si cadourile pe care acestia isi doresc sa le achizitioneze in aceasta perioada.

Mentionam ca AMRCR estimeaza o crestere a traficului in magazine cu cel putin 20% in zilele premergatoare Sarbatorii Craciunului si Anului Nou.
In speranta unui raspuns favorabil la solicitarea AMRCR, va multumim anticipat.
Cu deosebita stima,
George Badescu
Director Executiv AMRCR”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani