Grid star
antreprenoriat

RYANAIR REIA ACTIVITATEA - 86.000 pasageri pe ruta interna

Ryanair isi reia activitatea pe ruta interna Timisoara – Bucuresti. Frecventa curselor va fi de trei zboruri pe saptamana. Acestea sunt operate in zilele de: luni, vineri si duminica.

Operatorul aerian Ryanair a inregistrat in primul trimestru al anului curent, 2020, un numar de peste 86.000 de pasageri la bordul aeronavelor sale. Toate efectuate pe ruta Timisoara – Bucuresti. Tur – retur, asa cum reiese dintr-un comunicat emis de reprezentantii Aeroportului International Timisoara (Aerotim).

Astfel, din 4 septembrie 2020, calatorii care frecventeaza cea mai populara ruta interna (Bucuresti – Timisoara / Timisoara – Bucuresti) pot zbura fara niciun fel de restrictii.

Dorel GRADINARU, Director Aeroportul International Timisoara, a declarat:

“Faptul ca cea mai insemnata pondere in transportul intern a fost inregistrata de catre Aeroportul International Timisoara, dupa Bucuresti, este un indice pozitiv in raport cu situatia epidemiologica cu care ne confruntam. In acest sens, deciziile companiilor aeriene, de a relua zborurile regulate interne, pot fi oportune pentru schimbul de relatii economico - sociale intre Regiunea de Vest si capitala tarii.”

*Cititi aici comunicatul emis de Aerotim

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani