Grid star
eveniment

INCA O INSTITUTIE A RAMAS FARA BANI DE SALARII – Guvernul a suplimentat cu 1,4 milioane lei bugetul Ministerului Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse. Destinatia banilor: plata integrala a drepturilor salariale, pana la sfarsitul anului

Guvernul condus de Marcel Ciolacu (foto) a facut noi alocari din Fondul de rezerva pentru a se plati salariile in institutiile publice. Este vorba despre salariile angajatilor din Ministerului Familiei, Tineretului si Egalitatii.

Concret, prin Hotararea de Guvern  privind alocarea unor sume din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazute in bugetul de stat pe anul 2023, adoptata vineri, 8 decembrie 2023, bugetul Ministerului Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse se suplimenteaza cu suma de 1,405 milioane lei. Suma este necesara pentru a asigura plata integrala a drepturilor salariale, pana la sfarsitul anului.

Iata prevederile Hotararii de Guvern:

"Se suplimenteaza bugetul Ministerului Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, cu suma de 1,405 milioane lei, din Fondul de rezerva bugetara al Guvernului, pentru a asigura plata integrala a drepturilor salariale, pana la sfarsitul anului.

Suma reprezinta credite de angajament si credite bugetare si este necesara intrucat sumele aprobate initial sunt insuficiente ca urmare a modificarilor legislative ulterioare aprobarii limitelor de credite utilizate in fundamentarea proiectului de buget pe anul in curs.

Banii ramasi neutilizati se returneaza in Fondul de rezerva al Guvernului”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani