Grid star
eveniment

INCEPE LITORALUL PENTRU TOTI – Preturile sunt mai mici cu pana la 70% fata de cele din sezon. Cat platiti la al inclusive. Iata tarifele

Preturi mici pe litoralul romanesc pentru cei care vor sa fure startul. Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) anunta lansarea unei noi editii a programului social “Litoralul pentru toti” in perioada 22 mai – 18 iunie, prin care turistii se pot caza in hotelurile din statiunile autohtone de la Marea Neagra cu tarife ce pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoana, preturile fiind cu pana la 70% mai mici decat cele din varf de sezon.

Pana in prezent, s-au inscris in program 25 de unitati de cazare din toate statiunile de la Marea Neagra, care pun la dispozitia turistilor, cumulat, un numar de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.Se asteapta sa se inscrie aproximativ 50 de hoteluri care vor pune la dispozitia turistilor aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

“Continuam acest program de succes, pe care romanii il asteapta in fiecare an. Este perioada in care preturile pe litoral sunt cu pana la 70% mai mici decat in varf de sezon, iar pentru multi turisti reprezinta, poate, singura varianta prin care pot merge in vacanta la mare cateva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise incepand cu sfarsitul lunii mai, dar turistii pot face deja rezervari de sejururi pentru acest program", a declarat presedintele FPTR, Dragos Raducan.

52 lei pe noapte la 3 stele, fara mic dejun

Astfel, potrivit tarifelor de pe site-urile operatorilor de turism, pana in18 iunie romanii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei pe noapte de persoana, pret ce include doar cazare, fara mic dejun, la un hotel de 3 stele din statiunea Venus. In statiunea Mamaia, preturile pornesc de la 101 lei/noapte/persona in camera dubla, oferta valabila la un hotel de 3 stele, iar in statiunile din sudul litoralului, tarifele incep de la 57 lei/noapte/persoana in camera dubla la un hotel de 3 stele.

200 lei la all inclusive

Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la preturi ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoana in camera dubla la o unitate de 3 stele din statiunea Jupiter. Rezervarile se pot face direct, la hotel, dar si prin intermediul agentiilor de turism. La fel ca la editiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate si cu vouchere de vacanta.

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani