Grid star
companii

INTERNSHIP PLATIT PENTRU STUDENTI - Programul de lucru este de 30 de ore pe saptamana. Valoarea minima a indemnizatiei lunare va fi de 1.500 RON

Compania Nationala Posta Romana lanseaza primul program de internship platit destinat studentilor si absolventilor care fac primul pas in cariera profesionala. Cei interesati sa invete se pot inscrie in program incepand de luni,17 iulie 2023.

Cei care vor fi selectati in programul de internship vor lucra in departamente cheie ale Postei Romane, precum Transformare Digitala, Economico-Financiar, Juridic, Clienti si Vanzari si Strategy Management. Acestia vor avea responsabilitati variate, care pot include analiza datelor, participarea la proiecte de imbunatatire a proceselor, asistarea la strategiile de marketing, asistarea in gestionarea resurselor umane si multe altele.

Internshipul va avea o durata cuprinsa intre minimum doua luni (270 de ore) si maximum patru luni (480 ore), incepand cu data de 31 iulie 2023, cu posibilitatea de angajare permanenta dupa finalizarea acestuia. Programul de lucru va fi de 30 de ore pe saptamana si va fi remunerat.

Potrivit companiei, valoarea minima a indemnizatiei lunare va fi de 1.500 RON (50% din salariul de baza minim brut pe tara), acordat proportional cu numarul de ore de activitate desfasurata.

Inscrierile pentru programul de internship se fac in perioada 17 - 24 iulie 2023, prin transmiterea CV-ului si a scrisorii de intentie catre adresa de e-mail recrutare@posta-romana.ro. Dupa examinarea aplicatiilor, candidatii selectati vor fi invitati la un interviu online. Criteriile de selectie, precum si calendarul si procedura de selectie se pot consulta AICI.

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani