Grid star
companii

PARCARE GRATUITA PENTRU CALATORII METROREX – Conditia pe care trebuie sa o indeplineasca

Incepand cu 1 iuni 2021, parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Straulesti devine gratuita pentru calatorii care au un abonament Metrorex valabil (inclusiv de 1 zi) si doresc sa parcheze autoturismul in interiorul acesteia, anunta Metrorex.
Facilitatea vine in sprijinul conducatorilor auto care doresc sa calatoreasca prin Bucuresti cu metroul, oferindu-le un spatiu modern si sigur in care sa parcheze autoturismele.

Intervalul orar 06:00–23:00

Gratuitatea oferita detinatorilor de abonamente pentru locul de parcare se aplica zilnic, in intervalul 06:00–23:00. In cazul depasirii orei 23:00, se aplica tariful normal de 0,5 lei/ora pentru intreaga perioada de stationare.
Terminalul Multimodal Straulesti a fost dat in folosinta in noiembrie 2018 si ofera publicului calator multiple facilitati, precum: acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafata (STB), parcare de tip Park&Ride, sali de asteptare si este prevazut cu scara rulanta, lift si trotuar mobil pentru a facilita accesul direct in statia de metrou Straulesti.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani