Grid star
companii

VERDE DE LA CONSILIUL CONCURENTEI – Tranzactia a fost aprobata

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Terapia S.A. intentioneaza sa preia marca Uractiv si toate activele asociate acestei marci, detinute de Fiterman Pharma S.R.L. si Look Ahead S.R.L

Activele achizitionate de Terapia sunt asociate, in principal, produselor constand in suplimente alimentare utilizate pentru ingrijirea urologica si mentinerea sanatatii tractului urinar. Terapia produce si comercializeaza medicamente generice, produse comercializate sub diverse marci, eliberate pe baza de prescriptie medicala, respectiv fara prescriptie medicala, suplimente alimentare, dispozitive medicale, produse cosmetice si biocide.

Ariile acoperite

Principalele arii terapeutice acoperite sunt reprezentate de domeniile cardiovascular, respirator, analgezice, gastro-intestinal, sistemul nervos central si dermatologie. Terapia face parte din grupul Sun Pharma, fiind o filiala a Sun Pharmaceutical Industries Limited, o companie de medicamente generice.

Fiterman Pharma SRL produce preparate farmaceutice, iar Look Ahead SRL desfasoara activitati de consultanta pentru afaceri si management.

Mediu concurential

"Autoritatea de concurenta a evaluat aceasta operatiune din punctul de vedere al compatibilitatii cu un mediu concurential normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurentiale, si a constatat ca nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurential normal. Decizia va fi publicata pe site-ul Consiliului Concurentei dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential”, anunta Consiliul Concurentei.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani