Grid star
companii

TRANZACTIE APROBATA DE CONSILIUL CONCURENTEI – Iata ce companie a fost preluata

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Publicis Groupe Holdings B.V. a preluat compania TREMEND SOFTWARE CONSULTING S.R.L. si, indirect, filialele sale, Sixty Four Eights Group LLC (SUA) si Tremend Benelux S.A. (Marele Ducat al Luxemburgului).

Publicis Groupe Holdings B.V. este parte a Grupului Publicis specializat in publicitate (advertising), media, transformare digitala de business si date. In Romania, Grupul Publicis controleaza mai multe companii din sectorul serviciilor de marketing si comunicare.

Dezvoltarea de software

Tremend Software Consulting S.R.L. este specializata in dezvoltarea de software orientat catre client, personalizat in functie de cerintele acestora. Tremend Software Consulting S.R.L furnizeaza solutii IT pentru clienti din sectoare diverse (servicii financiare, retail, bunuri de consum si industria manufacturiera, tehnologie si telecomunicatii, sectorul public si eLearning). Cele doua fliliale ale Tremend Software Consulting S.R.L., Sixty Four Eights Group LLC (SUA) si Tremend Benelux S.A. din Marele Ducat al Luxemburgului, ofera servicii de dezvoltare software si design al sistemelor informatice, respectiv servicii de realizare de software la comanda:
"In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata din Romania sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani