Grid star
companii

SE DESCHIDE METROUL DIN DRUMUL TABEREI – Anunt oficial

Se deschide metroul din Drumul Taberei.

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a anuntat luni, 14 septembrie 2020, ca metroul din Drumul Taberei va fi dat in folosinta marti, 15 septembrie 2020.

Astfel, potrivit anuntului facut de Bode, de marti se deschide metroul din Drumul Taberei, iar bucurestenii vor putea calatori pe magistrala M 5.

Lucrari receptionate

Ministerul Transporturilor anunta in 11 septembrie 2020 ca membrii Comisiei Centrale de Receptie la terminarea lucrarilor de la magistrala M5 si cei ai Comisiei de Punere in Functiune (PIF) au semnat procesele-verbale in urma carora aceasta magistrala de metrou poate fi data in exploatare si, totodata, in trafic cu calatori:

“Astazi s-au semnat cele doua procese-verbale de catre comisiile de specialitate, si anume, cel de receptie la terminarea lucrarilor si cel de punere in functiune (PIF) a acestui obiectiv. Dupa indeplinirea tuturor procedurilor administrative, care au mai ramas de efectuat de catre beneficiar, urmeaza sa stabilim momentul la care metroul poate fi dat in exploatare cu calatori.

Suntem acum in situatia in care pot sa afirm cu certitudine ca in curand bucurestenii pot sa foloseasca cel mai asteptat mijloc de transport din aceasta zona, si anume, metroul din drumul Taberei. A fost o munca titanica, inceputa din prima zi a mandatului meu de ministru, pentru a putea sa le ofer bucurestenilor, din zona Drumul Taberei si nu numai, ceea ce asteptau de atatia ani.

Multumesc tuturor acelora care au facut posibil sa ajungem astazi la acest deznodamant extrem de fericit pentru bucuresteni”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani