Grid star
eveniment

IOHANNIS A SEMNAT DECRETUL DE REVOCARE DIN FUNCTIE A MINISTRULUI JUSTITIEI - Lucian Bode este interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi, 2 septembrie 2021, decretul de revocare din functie a ministrului de Justitie Stelian Ion. Interimar a fost numit ministrul de Interne Lucian Bode.

Stirea initiala

Presedintele Klaus Iohannis ezita, deocamdata, sa se pronunte cu privire la cererea de revocare din functie a ministrului de Justitie USR-PLUS, Stelian Ion. Seful statului analizeaza solicitarea, si nu este exclusa posibilitatea unui raspuns negativ.

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri seara ca i-a trimis sefului statului cererea de revocare a ministrului Justitiei, insa Iohannis pare ca nu se grabeste. Deocamdata, analizeaza!.

Premierul nu mai accepta!

Reamintim ca premierul Florin Citu l-a demis miercuri seara, 1 septembrie 2021, pe ministrul Justitiei Stelian Ion, dupa ce institutia condusa de acesta nu a emis un aviz cu privire la programul de investitii in mediul rural „Anghel Saligny”:

“Acum cateva minute am trimis presedintelui Romaniei cererea de revocare din functia de ministru al Justitiei a domnului Stelian Ion.  Nu voi accepta in Guvernul Romaniei ministri care sa se opuna modernizarii Romaniei”.

Dupa anuntul premierului, USR-PLUS s-a reunit in sedinta si a decis ca va sustine o motiune de cenzura impotriva premierului Florin Citu si ca ii retrage acestuia sprijinul politic (click aici pentru a citi).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani