Grid star
eveniment

IOHANNIS, AGENT ELECTORAL AL PNL - “Este o mare rusine ca un presedinte coboara atat de jos"

Presedintele PSD Marcel Ciolacu le cere romanilor care se simt jigniti de declaratiile lui Klaus Iohannis si de actiunile sale de agent electoral al PNL sa iasa la vot si sa dea pe 6 decembrie mesajul corect:

“Votati pentru a ne lua viata inapoi. Este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL!”.

Ciolacu afirma intr-o postare pe Facebook ca Iohannis a dovedit exact ce este: un agent electoral “mincinos al partidului sau”, in loc sa se preocupe de singurul lucru care este cu adevarat important: sanatatea si viata romanilor: “Va indemn sa iesiti din case pentru a scapa de acest guvern incompetent si corupt!”

Iata postarea facuta de Marcel Ciolacu:

“Este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Sau, in loc sa se preocupe de singurul lucru care este cu adevarat important: sanatatea si viata romanilor.

Un politruc care injura non stop nu merita niciun raspuns. Dar va indemn pe toti cei cu bun simt, cu logica si ancorati in realitate, care va simtiti jigniti de un astfel de personaj, sa ii dam mesajul corect pe 6 decembrie: sa punem STOP unui an de haos si dezastru!
Va indemn sa iesiti din case pentru a scapa de acest guvern incompetent si corupt!

Va indemn sa votati pentru ca Iohannis sa nu ne inchida in case dupa 6 decembrie! Sa nu ne fure Craciunul, sa nu ne fure si sarbatorile acestea!

Va indemn sa votati pentru sanatatea voastra, pentru educatia copiilor vostri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de munca!
Va indemn sa votati pentru a ne lua viata inapoi!

testare

scolideschise

pietedeschise

NUausteritate

NeLuamViataInapoi”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani