Grid star
eveniment

LA MALL, IN WEEKEND, DOAR ROMANII VACCINATI – Scenariul discutat in coalitie si anuntat de Dan Barna

Vesti proaste pentru romanii care nu s-au vaccinat. Vicepremierul Dan Barna a declarat vineri, 23 iulie 2021, ca s-a discutat in cadrul coalititei de guvernare ca in weekend sa mearga la mall doar personale vaccinate. Momentan, nu s-a luat vreo decizie.

Dan Barna a anuntat, potrivit realitatea.net, ca Guvernul pregateste o serie de masuri pentru a incerca sa dea un imbold campaniei de vaccinare anti-Covid, care inainteaza cu dificultate:
"Am discutat in sedinta Coalitiei. Trebuie sa venim cu masuri pe modelul celorlalte state pentru a incuraja campania de vaccinare. Valul 4 va avea un efect de stimul pentru cei care inca nu s-au vaccinat. Vorbim de doua tipuri de masuri: incurajare si stimulare si masuri pentru accesul la unele utilitati.

Restrictii pentru nevaccinati

De exemplu, mersul la mall sa fie conditionat in weekend de vaccinare, ar fi o masura care s-ar putea lua. Legea cu zi libera pentru vaccinare a fost deja adoptata.
Daca nu reusim sa crestem acest nivel de vaccinare la nivel national vom avea probleme cu totii. E necesar sa-i incurajam pe oameni sa se imunizeze”
.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani