Grid star
banci

LIBRA INTERNET BANK DIGITALIZEAZA MEDIUL DE AFACERI – Semnatura electronica va fi primita gratuit de catre toti clientii bancii, detinatori de carduri Visa Business

Libra Internet Bank sustine si sprijina digitalizarea in mediul de afaceri. Astfel, Libra alaturi de Visa au decis sa ajute oamenii de afaceri din Romania prin accelerarea solutiilor digitale.

Prima dintre solutiile pe care cele doua entitati financiar - bancare o propun este semnatura electronica ca instrument de eficientizare a procesului de tranzactionare.

Astfel, detinatorii de carduri Visa Business emise de catre Banca, vor putea primi gratuit semnatura electronica valabila pentru o perioada de 1 an, se arata intr-un comunicat publicat de Libra Internet Bank, joi, 06 august 2020.

Radu Sabau, Director Divizia Carduri, Lubra Internet Bank, a declarat:

“Traversam o perioada de accelerare a digitalizarii si a gradului de utilizare a cardului pentru tranzactiile comerciale, inclusiv in mediul de business. In primele 6 luni ale acestui an, am emis cu peste 50% mai multe carduri de business si am inregistrat cu 13% mai multe tranzactii cu acest tip de card, fata de aceeasi perioada a anului trecut. In conditiile in care bancile fac eforturi de crestere a gradului de utilizare a solutiilor digitale in randul clientilor, Libra si Visa isi premiaza clientii business care aleg mijloacele electronice de plata, ca alternativa la utilizarea numerarului.”

Drept urmare, primii 300 de oameni de afaceri, clienti ai Bancii, care efectueaza tranzactii lunare de minim 5.000 de lei, vor primi in mod gratuit un pachet de semnatura electronica furnizat de catre Trans Sped.

Oferta este valabila doar in perioada 06 august – 06 noiembrie 2020, conform Reguamentului de concurs (click aici pentru a citi Regulamentul).

* Cititi aici mai multe detalii

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani