Grid star
antreprenoriat

MASURA PENTRU SPRIJINIREA CAPITALULUI AUTOHTON – 50% din bugetul Primariei Capitalei destinat achizitiilor publice va merge catre IMM-uri romanesti

Omul de afaceri Ilan Laufer (foto), lider al Platformei Social Liberale si candidat la Primaria Capitalei, anunta o masura concreta de sprijinire a mediului de afaceri romanesc pe care o va implementa in cazul in care va fi ales edil al Bucurestilor. Concret, Ilan Laufer propune ca 50% din bugetul Primariei Capitalei destinat achizitiilor sa fie directionat catre IMM-uri romanesti.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de marti, 4 august 2002, Ilan Laufer explica faptul ca societatile cu capital autohton sunt cele mai afectate in aceasta perioada, multe dintre ele fiind falimentate sau aduse in pragul falimentului. De asemenea, Ilan laufer precizeaza ca pe piata de business din tara noastra, cel mai mult sufera IMM-urile, acestea fiind constant afectate de controalele si amenzile abuzive, in timp ce firmele straine sunt, de cele mai multe ori, protejate.

Prezentam anuntul omului de afaceri Ilan Laufer:

“Dragi Bucuresteni,

In mandatul meu de Primar General al Capitalei 50% din bugetul public, destinat achizitiilor publice, va fi redirectionat strict catre IMM-urile romanesti.

Traversam o perioada neagra pentru IMM-urile din Romania! Vorbesc aici despre cele 99,7% de companii din economie care angajau, in 2019, 65% dintre salariati, firme care au fost falimentate sau aduse in prag de faliment de incompetenta de care a dat dovada in plina pandemie, acest Guvern care doar pretinde ca este unul liberal.

Bugetul public local a fost mereu pradat de capusele primarilor si consiliilor sau de catre firmele mari cu capital strain care au reusit sa se impuna mereu in fata companiilor romanesti.

Eu garantez ca 50% din bugetul public destinat achizitiilor publice va fi redirectionat strict catre IMM-urile romanesti, asigurand o transparenta de 100%, lucrand in interesul si pentru dezvoltarea capitalului autohton.

Pe piata de business din tara noastra, cel mai mult sufera IMM-urile, deoarece acestea sunt constant afectate de controalele si amenzile abuzive, in timp ce firmele straine sunt, de cele mai multe ori, protejate. Din acest motiv doresc sa ofer un sprijin real si acestui segment majoritar de business care astazi este extrem de afectat.

Este necesar sa oferim aceasta facilitate, mai ales pe timp de criza, dar si ulterior, deoarece noi vrem sa redam increderea antreprenorilor ca se poate si in Romania sa fii om de business de succes!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani