Grid star
companii

MEDLIFE, LA VANATOARE DE ACTIUNI – A fost anuntat pretul de achizitie

Societatea Medlife a anuntat pe Bursa de Valori Bucuresti ca s-a decis initierea, incepand cu 7 iulie 2020, a programului de rascumparare de actiuni ale societatii.

Astfel, Medlife precizeaza ca prin Hotararea AGEA din 23 aprilie 2020 s-a aprobat rascumpararea din piata a unui numar maxim de 1.770.000 actiuni proprii, pentru o perioada maxima de 18 luni de la data publicarii hotararii in Monitorul Oficial al Romaniei.

Astfel, MedLife va rascumpara maxim 1.770.000 de actiuni cu o valoare nominala de 0,25 lei/actiune, nedepasind pragul de 10% din capitalul social al Societatii.

Actiunile proprii dobandite in cadrul Programului vor fi oferite fostilor sau actualilor membri ai conducerii sau fostilor sau actualilor angajati ai unora dintre filialele Societatii in schimbul actiunilor/partilor sociale detinute de acestia in respectivele filiale ale Societatii.

Pretul de achizitie al actiunilor in cadrul Programului va fi cuprins intre 10 si 50 RON, cu respectarea prevederilor si restrictiilor legale aplicabile.

Valoarea pecuniara maxima alocata Programului este de 88.500.000 RON (calculata ca numar maxim de 1.770.000 de actiuni proprii la un pret pe actiune de 50 RON).

Perioada pentru care s-a acordat autorizatia de desfasurare a Programului este de maxim 18 luni de la data publicarii Hotararii AGEA din 23 aprilie 2020 in Monitorul Oficial al Romaniei.

Societatea nu va putea achizitiona intr-o zi de tranzactionare mai mult de 25 % din volumul zilnic mediu de actiuni MedLife tranzactionate pe piata reglementata BVB, calculat potrivit celor de mai jos.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani