Grid star
companii

Veste buna de la uzinele Dacia in vreme de coronavirus

Activitatea de fabricatie de pe platforma industriala Dacia de la Mioveni va fi reluata progresiv, incepand de marti, 21 aprilie 2020. Activitatile de productie vor fi reluate pe baza de voluntariat.

Groupe Renault Romania anunta ca se iau masuri de protectie in toate sediile in care isi desfasoara activitatea angajatii sai.

Iata comunicatul Groupe Renault Romania:

"In acord cu partenerii sociali si din respect pentru protejarea si siguranta angajatilor, toate masurile sanitare de protectie in vigoare, in Romania, au fost implementate pentru a relua progresiv activitatea de fabricatie derulata pe platforma industriala Dacia de la Mioveni.

Astfel, incepand cu data de 21 aprilie, activitatile de productie ale celor doua uzine vor fi reluate pe baza de voluntariat:

-Uzina Mecanica si Sasiuri este pregatita sa redemareze activitatea in echipa redusa de lucru

-Uzina Vehicule va relua productia in departamentul Presaj, in 2 schimburi

Din data de 4 mai, vor redemara activitatile ambelor uzine.

Pe tot parcursul perioadei in care activitatea de productie a fost intrerupta au fost definite si aplicate masuri pentru a proteja angajatii in perspectiva revenirii acestora la lucru. Aceste masuri care tin de igienizare si securitate vor fi aplicate in mod riguros. Angajatii vor fi informati despre necesitatea respectarii masurilor luate pentru protejarea sanatatii lor si a colegilor.

Inca de la debutul crizei pandemice, generata de noul virus COVID -19, Groupe Renault Romania s-a asigurat sa ia masuri adaptate de protectie pentru ansamblul angajatilor din toate sediile unde isi desfasoara activitatea"

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani