Grid star
antreprenoriat

MESAJ PENTRU ORBAN: LASA-NE – Omul de afaceri Ilan Laufer dezvaluie prapadul liberal: “25% dintre romanii angajati in mediul privat si-au pierdut locul de munca de la inceputul pandemiei... Economia a pierdut peste 7.200 de locuri de munca zilnic”

Premierul Ludovic Orban trebuie sa plece cat mai repede. Asta pentru a nu duce intreaga Romanie in prapastie. Mesajul ii este transmis de omul de afaceri Ilan Laufer (foto), liderul Platformei Social Liberale, candidat la Primaria Capitalei.

Ilan Laufer dezvaluie ca sub mandatul de prim-ministrul al lui Orban 25% dintre romanii angajati in mediul privat si-au pierdut locurile de munca de la inceputul pandemiei de coronavirus. De asemenea, Laufer atrage atentia ca economia Romaniei a pierdut zilnic peste 7.200 de locuri de munca, de la decretarea starii de urgenta si pana in 15 iulie 2020.

Iata mesajul lui Ilan Laufer pentru Ludovic Orban, postat joi, 30 iulie 2020, pe pagina de Facebook a liderului Platformei Social Liberale:

Orbane lasa-ne, ca ne ne duci pe toti in prapastie!

Orbane!!! Sub conducerea ta, 25% dintre romanii angajati in mediul privat si-au pierdut locul de munca de la inceputul pandemiei, iar aceasta cifra creste zilnic.

Orbane, nu te mai lasa pacalit de Florin Citu, cel mai slab ministru de finante din istoria Romaniei!

Orbane, sub conducerea ta, economia Romaniei a pierdut peste 7.200 de locuri de munca zilnic, de la debutul starii de urgenţa si pana pe 15 iulie, iar aceasta cifra va continua sa creasca odata cu disparitia ajutorului de somaj.

Orbane, 1 din 4 romani care lucreaza in mediul privat, si-au pierdut locul de munca de la inceputul pandemiei, iar Citu nu a facut absolut nimic pentru a preveni sau stopa acest fenomen de-a dreptul catastrofal pentru economia romaneasca.

Orbane, lasa-ne! Ai avut toate instrumentele, inclusiv instrumentul numit PSD Ciolacu, la dispozitie pentru a face ceva pentru economia romaneasca dar, din pacate pentru noi, nu ai facut absolut nimic.

Orbane lasa-ne, ca ne ne duci pe toti in prapastie!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani