Grid star
eveniment

MESAJ SUMBRU PENTRU NEGOITA – „Pasarelele au inceput sa ciripeasca”

Fostul primar al Sectorului 3, Robert Negoita (foto), nu are niciun motiv sa doarma linistit, in conditiile in care au inceput sa apara denunturi la DNA impotriva lui.

Acest mesaj sumbru a fost lansat sambata, 5 septembrie 2020 – chiar daca intr-o forma aluziva –, de catre viceprimarul general Aurelian Badulescu, care a dat de inteles ca alta persoana care ar fi vizata de denunturi ar fi directorul de achizitii al primariei, din cauza unor lucrari neexecutate sau executate defectuos.

Amintim ca Robert Negoita si-a pierdut mandatul de primar, prefectul Bucurestilor, Gheorghe Cojanu, semnand la 31 august 2020 ordinul prin care a constatat incetarea de drept a mandatului. Motivul l-a reprezentat faptul ca Negoita a decis sa candideze la un nou mandat edilitar din partea altui partid decat cel pe listele caruia a fost ales la algerile din 2016. Este vorba despre partidul „Bucuresti 2020”, in care Negoita s-a inscris de curand, desi fusese ales in 2016 din partea PSD (click aici pentru a citi).

Redam postarea de pe Facebook a lui Aurelian Badulescu:

Robert, pasarelele au inceput sa ciripeasca!

De cand nu mai e primar, Robert Negoita are timp de joaca. Poate linistit sa-si programeze yacht-urile si vacantele de lux. Cand nu sparge oglinda, numara banii. Altfel, nu se explica de ce, inainte de a pleca in lungul concediu, nu a luat nicio decizie privind deschiderea scolilor.

Ce stie el de grija parinteasca? Nici nu s-a interesat de nevoile scolilor.

Strain de scoala ai fost, strain esti inca!

Daca nu ar avea cosmaruri noaptea ar fi un edil lasat la vatra. In somn ii apar directori in catuse, usi sparte de mascati si informatori spanzurati de limba.

Intre circe si pauni, sta ca inorogul pe un pat de tepi. Din corn, suna a paguba. Nimeni nu se mai strange in careu. Toti sunt dusi sa dea cu subsemnatul.

Intr-una dintre dimineti, directorului de la achizitii visele i s-au transformat in cosmaruri. Zice ca trebuie sa plateasca dalele crapate si lucrarile neexecutate.

Urlete. Peruci, smulse. Tocuri distruse. Un adevarat balamuc s-a starnit in Burj Al Arab-ul sau, construit pe trafic de casete, cand pasarelele au inceput sa ciripeasca. Si ce grozavii au mai putut scoate din cioc.

Potriviti-va castile, urmeaza un film de groaza!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani