Grid star
punguta cu doi bani

Ministrul de Finante anunta succes dupa succes

Daca lucrurile stau asa de bine precum le prezinta ministrul de Finante Dan Vilceanu (foto), atunci de ce romanii o duc tot mai greu? Caci o duc tot mai greu, dovada fiind scaderea puterii de cumparare si cresterea preturilor, lucruri pe care nimeni, nici macar presedintele Klaus Iohannis, nu le poate contesta.

In tot acest context economic dificil, care se anunta si mai dificil odata cu venirea iernii, ministrul Finantelor Dan Vilceanu a produs stupefactie anuntand ca investitorii au tot mai mult incredere in Romania, ca investitiile sunt pe plus si ca, atentie, masurile luate de Guvernul Citu dau rezultate. Asa sa fie? Va lasam pe dvs sa trageti concluziile in legatura cu triumfurile anuntate de Dan Vilceanu pe pagina sa de Facebook:

Masurile luate de Guvernul Florin Citu dau rezultate. Sigur ca mai sunt multe de facut, insa perioada pe care o traversam este una dificila, cu multe provocari și necunoscute.

Dar datele oficiale arata ca deficitul bugetar la 9 luni a scazut la 44,29 miliarde lei (3,77% din PIB) fata de deficitul de 67,27 miliarde lei (6,37% din PIB), inregistrat la aceeasi perioada a anului 2020. Intre timp am crescut investitiile, fiind unul din pilonii politicii guvernamentale. In perioada ianuarie-septembrie 2021 cheltuielile de investitii au fost cu 3,97 miliarde lei mai mari fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Rezultatele economice ale României duc la creșterea increderii investitorilor in tara noastra si ne ajuta sa facem loc altor cheltuieli neprogramate, dar esentiale pentru romani. Un exemplu ar fi solutiile identificate pentru reducerea impactului facturilor la energie, o problema pe care o au toate statele membre”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani